Olympios
Image default
Bedrijven

Hoe gebruik ik Moosefrag parketlak

Wat is parketlak en waar gebruik je het eigenlijk voor? Parket is een verzamelnaam van verschillende soorten hout, nu klinkt parketlak best logisch. Parketlak van Moosefarg.nl is een lak die bijzonder helder is van kleur en niet vergeelt, ook droogt het erg snel. Ideaal in gebruik dus. 

Parketlak is een slijtvrije laag die bedoeld is voor parketvloeren en hardhouten vloeren, de lak zorgt voor een extra bescherming van de vloer. Parketlak geeft sterke krasbescherming en is kan ook tegen verschillende vloeistoffen zoals water en alcohol. Parketlak kan op verschillende dingen gebruikt worden, niet alleen op de vloer, de mogelijkheden zijn eindeloos. Voordat u gebruik maakt van parketlat is het beste om eerst goed geïnformeerd te zijn.  

Het is handig om voor het aanbrengen van de parketlak een basis of grondlaag aan te brengen zodat de lak beter pakt. Schuur de grond na 8 uur licht op een breng daarna de volgende laag lak aan. 
Let goed op of het voor particulier of consumenten gebruik is en kies aan de hand daarvan welke lag u nodig heeft. 

U kunt voor verschillende kleuren kiezen als het gaat om parketlak. U kunt kiezen voor een kleurlak voor een hele andere uitstraling maar ook voor een witte matte lak voor een Scandinavisch design. 

Het is belangrijk om de parketvloer goed bij te houden zodat de vloer er verzorgt uit blijft zien. Hoe beter de vloer wordt bijgehouden meer de vloer tegen water bestendigd blijft. De voordelen van parketlak in deze situatie zijn wel dat het product heel makkelijk in gebruik is, de laag niet afgeeft en ook niet stroef is en het hout beschermd is tegen krassen en waterschade.  

Wel adviseren wij om je goed te laten informeren op met moment dat je parketlak aanschaft en te kiezen voor een goede kwaliteit. Ook adviseren we om de lak 4 keer ben jaar in de polish te zetten, dit om het effect zo optimaal mogenlijk te houden.  

Meer over dit artikel : bezoek de site