Olympios
Image default
Hobby en vrije tijd

Voordelige vlonderplanken met het mooiste resultaat

Sfeer creëren in uw tuin, dat doet u met vlonderplanken bij Houthandel van Wanrooij. Bent u op zoek naar een andere invulling van het terras; iets anders dan de standaard stenen? Dan zijn deze houten elementen zeer geschikt. Hiermee ontwerpt u eenvoudig en doeltreffend een terras met natuurlijke uitstraling, ongeacht of het gaat om het dakterras, de veranda aangrenzend aan de woning of een aanlegsteiger aan de achterzijde van de tuin. Dankzij de diversiteit in mogelijkheden heeft u zelf een bepalende stem in de sfeer en stijl die u wilt voor uw terras. Kom in aanraking met de verrassende mogelijkheden van deze houten ondergrond. 

Verschillende materialen vlonderplanken

Bij de aanschaf van vlonderplanken is het interessant om te kijken naar kwaliteit, duurzaamheid en prijs. Hierin heeft u diverse keuzes. Zo is hardhout een element dat lang meegaat en van een erg stabiele kwaliteit is. Hierbij kiest u uit diverse hardhout varianten zoals ipé, garapa en padouk, om er maar eens drie te noemen. Nieuw is de robuuste variant hardhout, welke verkrijgbaar is in een mes of groef. Met een unieke dikte van tenminste vijf centimeter, kunt u vertrouwen op een lange en stevige levensduur. Daarnaast heeft gemodificeerd hout ook een langere levensduur. Kijkt u naar een voordelige prijs? Kies dan voor varianten als bamboe, Lariks en grenenhout. Deze opties zijn iets minder duurzaam, maar zorgen wel voor een prachtige sfeer in de omgeving.

De installatie van deze buitenvloer

Vlonderplanken zijn goed te leggen, maar maak bij voorkeur wel gebruik van de beste materialen. U wilt natuurlijk lang van een functioneel terras genieten, met al het comfort dat u kunt wensen. Gaat u voor glad geschaafd, met een groef of met een speciaal profiel? Met dit unieke product heeft u alle mogelijkheden. Geef een impuls aan de buitenomgeving van uw huis en kies voor de toepassingen van een vlonderplank.

http://www.houthandelvanwanrooij.nl/