Olympios
Image default
Bedrijven

5 tips voor verjaardagscadeaus

Je loopt tegen de lamp. Je weet niet wat je moet kopen als verjaardagscadeau. Gelukkig helpt deze blog je om weg wijzer te worden uit je keuzes of brengt het je wellicht op een goed idee.

1 Een persoonlijke verjaardagskaart

Er is niks mooiers dan een persoonlijke verjaardagskaart van iemand die je goed kent. Een handgeschreven boodschap blijft een van de mooiste én een van de goedkoopste manieren om iemand te verassen. Door het cadeau nog leuker te maken kun je op verschillende websites een kaart zelf samenstellen. Vaak kun je hierbij leuke foto’s toevoegen en verwerken in een collage op de voorkant van de verjaardagskaart. Tevens zijn er bij deze kaarten goedkope enveloppen te verkrijgen.

2. Een bos bloemen

Als je goedkope kaarten en goedkope enveloppen een te kleinschalig cadeau vindt, kun je er nog altijd een bos bloemen bij kopen. Dit maakt het gebaar als iets indrukwekkender en mooier. De mooiste boeketten zijn vaak te verkrijgen bij een bloemist. Deze zijn dan ook iets prijziger als de bloemen die je in de supermarkt vindt. Wil je een goedkoper alternatief? Maak je veldboeket met bloemen uit je eigen achtertuin!

  1. Maken die goedkope enveloppen, kaarten en bloemen een matige indruk? Koop er dan een doosje bonbons bij. Wie houdt er nou niet van chocola? Wit, melk of puur er zit voor iedereen wel een smaak bij. Ga voor de lekkerste bonbons langs een banketbakker of koffiewinkel.

4 Een borreltje

Met en glaasje wijn, champagne, cava of prosecco maakt iedereen blij. Drink onder het genot van een mooie zomeravond of winternacht. Er is niks gezelligers dan een hapje en een drankje met de mensen die je het meeste waardeert.

5 Een surpriseparty

Zoals in de vorige tip genoemd is er niks gezelligers dan een hapje en een drankje doen met de mensen die je het meest waardeert. Organiseer daarom een diner met alle vrienden en/of vriendinnen van het feestvarken. Maak er een surpriseparty van door niks te vertellen tegen de jarige.

https://luchtkussengigant.nl/