Olympios
Image default
Bedrijven

Bedrijfskleding nodig? Kies voor Hurricane!

Voor de professionele uitstraling van een organisatie is kleding een factor die een belangrijk verschil kan maken. Een eerste indruk kan nooit meer over gedaan worden, daarom is het belangrijk dat vertegenwoordigers van jouw organisatie er altijd representatief uitzien. Wat representatief is hangt natuurlijk voor een groot deel af van de branche waar jouw organisatie in actief is. Hurricane Bedrijfskleding anticipeert op deze verscheidenheid aan vraag met een groot assortiment aan verschillende soorten en stijlen professionele kleding en accessoires. Maar voor wat kan je dan allemaal bij Hurricane terecht als het op bedrijfskleding aankomt? Wij zetten het voor u op een rijtje.

Over Hurricane

Hurricane is een online webshop waar je terecht kan voor onder meer Hurricane bedrijfskleding maar ook voor gespecialiseerde beroepskleding en voor persoonlijke beschermingsmiddelen. Hurricane onderscheid zich ten opzichte van andere aanbieders doordat zij de beschikking heeft over jarenlange ervaring op het gebied van professionele kleding en omdat men garant staat voor een uitstekende kwaliteit kleding, die men zelf ook zou verwachten bij aanschaf.

Typen Hurricane bedrijfskleding

Zoals eerder beschreven vraagt elke hoedanigheid of mate van formaliteit voor een andere bijpassende kledingstijl. Daarom biedt Hurricane een selectie van T-shirts, polo’s, sweaters, truien, vesten en overhemden aan die inspelen op de wensen van de klanten. Deze worden in verschillende merken aangeboden. De kleding is volledig te personaliseren naar uw smaak. Er bestaat keuze uit een veelvoud aan kleuren, passend bij uw organisatie. Daarnaast is Hurricane in staat om kleding te bedrukken of te borduren met teksten in verschillende grootten, kleuren en lettertypen, afgestemd op de wensen van de klant. De personalisering van de kleding zoals bedrukken en borduren gebeurt in eigen huis zodat Hurricane topkwaliteit kan garanderen.

Naast de vele opties in kleding heeft het bestellen van bedrijfskleding bij Hurricane nog een aantal belangrijke voordelen…

Voordelen

Hurricane streeft naar een zo scherp mogelijke prijs voor haar klanten. Zodoende is men continue bezig met innovatie om de kleding voordelig aan te bieden zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. De prijzen worden bovendien nog aantrekkelijker zodra de klant in grotere aantallen kan bestellen. Hoe grootschaliger de productie, hoe effectiever Hurricane haar diensten kan leveren. Om de klant goed van dienst te zijn houdt Hurricane persoonlijk contact met haar klanten. Na een productievraag kan de klant normaliter binnen 30 minuten een offerte in zijn of haar mailbox verwachten. Razendsnel dus! Een offerte aanvragen moet geen dagen duren, dit moet net zo makkelijk zijn als het bestellen van een frietje, is het motto van Hurricane.

Keuze kunnen maken? Dan wordt de kleding zo snel mogelijk bezorgd in Nederland en België. In overleg met Hurricane behoren spoedleveringen ook tot de mogelijkheden.