Olympios
Image default
Zakelijk

Ahrend 2020 bureaustoelen

Ben jij opzoek naar een goede bureaustoel? Zoek dan niet verder! Bij Mauron hebben ze een ruime keuze aan stoelen. Onder ander de Ahrend 2020, waar je heerlijk op kan zitten en makkelijk verstelbaar is. Zowel de zitting, maar ook de rug hoogte en de armleggers zijn verstelbaar. Zo kan iedereen op deze stoel gaan zitten en de perfect instelling uitvoeren. Vooral het hoger en lager zetten van deze stoel is geweldig. Helemaal wanneer je medewerkers in dienst hebt van diverse afmetingen. Iemand van bijna twee meter hoog zit natuurlijk liever op een stoel waar de zitting omhoog gezet kan worden. Terwijl een kleiner persoon liever op een stoel zit waar de voeten makkelijk op de grond gezet kunnen worden.

Enorm aanbod aan mooie stoelen  

Mauron is een bedrijf die inmiddels al veel naamsbekendheid heeft gekregen. Niet alleen verkopen zij diverse tweedehandse en refurbished kantoorartikelen. Ook kunnen zij ervoor zorgen dat kantoorpanden geheel leeg worden opgeleverd. Zij zorgen er dan voor dat alle meubels worden opgeruimd. Eventueel kopen zij overtollig kantoormeubilair op en geven dit een tweede kans. Voordeel is dat hiervoor niet de hoofdprijs wordt gevraagd en tegen zeer aantrekkelijke prijzen een kantoorpand ingericht kan worden. 

Voor meer informatie over de werkzaamheden van Mauron, neem een kijkje op de website. Hier is een zeer groot assortiment te vinden met onder andere de mooie Ahrend 2020 bureaustoel en veel meer. Wil je liever met eigen ogen een stoel of een ander product komen bekijken, dan is een afspraak maken in de showroom ook een optie.