Olympios
Image default
Zakelijk

Leverancier van al uw kantoorartikelen in Tilburg

Alle benodigde kantoorartikelen bestelt u eenvoudig online in de webshop van Copcom. Dit bedrijf is gespecialiseerde leverancier in kantoorartikelen en -machines. Heeft u strakke meubelen nodig voor het onthaal van uw kantoor? Of papier en toner voor uw professionele printer? Al dit en meer vindt u inde handige webshop: van papiervernietigers en laptoptassen tot notitieblokken en pennen. Alle kantoorartikelen en andere zaken die u nodig heeft om uw kantoor in Tilburg of omgeving in te richten, bestelt u dus bij deze ervaren leveranciers. De webshop heeft bovendien regelmatig aanbiedingen en acties. Zo vindt u uw kantoorartikelen tegen een nog voordeligere prijs.

Goede service bij de aankoop van kantoorartikelen en printers nabij Tilburg

Copcom is meer dan enkel de leverancier van uw kantoorartikelen voor Tilburg en omgeving. Het bedrijf heeft namelijk een eigen technische dienst die u graag bijstaat met advies en hulp bij problemen. Ondervindt u een probleem met de print- of scanmachine? Dan helpt het team u graag uitzoeken wat er schort en hoe het op te lossen. Voor de aanschaf van een nieuwe printer, adviseert deze specialist u graag over de beste oplossing voor uw bedrijf. Als onafhankelijk bedrijf schromen ze niet om voor- én nadelen van elk type op te sommen. Op hun website vindt u al enkele mogelijke printers en multifunctionele kopieermachines. U geniet er altijd van een snelle levering en goede service wanneer u een printer en kantoorartikelen koopt voor uw kantoor in Tilburg.

Kies uit een ruim aanbod scanfuncties en kantoorartikelen in Tilburg

Is uw bedrijf nog op zoek naar een goede functionele kopieermachine met scanfunctie? Voor u weet welke kopieermachine het beste bij u past, moet u weten welke scanfuncties u nodig heeft. Copcom geeft u graag advies over de verschillende mogelijkheden. Wilt u gescande documenten bijvoorbeeld rechtstreeks uploaden in een applicatie? Zoekt u een scanner waarmee u gescande documenten rechtstreeks verzendt naar een folder of via e-mail? Of kiest u voor Scan to FTP waarbij het document wordt opgeslagen op een FTP-server? De specialisten van deze leverancier van kantoorartikelen in Tilburg hoort het graag en helpt u de beste oplossing kiezen.