Olympios
Image default
Bedrijven

Voel je veilig in huis met een beveiligingssysteem!

Tegenwoordig is het vrij normaal om woonhuisbeveiliging te hebben. Maar als je in je huis een beveiligingssysteem laat plaatsen, dan wil je wel dat het van goede kwaliteit is. Bij Beveiligd Nederland kun je rekenen op kwalitatief goede beveiligingssystemen. Daarnaast kan je er ook op rekenen dat er sprake is van de beste service met betrekking tot het plaatsen van de beveiligingssystemen.  

Woonhuisbeveiliging die werkt

Beveiliging Nederland ziet de beveiliging van je woonhuis als een serieuze zaak. Ze richten zich niet alleen op kwaliteit, maar ook op gemak. Er wordt ervoor gezorgd dat de alles op een deskundige wijze wordt aangesloten, zodat je huis voorzien is van een beveiligingssysteem dat geheel naar behoren werkt. Beveiliging Nederland beschikt over gecertificeerde systemen zodat ze bij elk huis een beveiligingssysteem installeren wat voldoet aan de juiste kwaliteitseisen. Daarnaast gaat het aansluiten van woonhuisbeveiliging via een abonnement. Hierbij profiteer je van een uitgebreid dienstenpakket tegen een vast bedrag per maand. Deze diensten omvatten:

  • Voorrijkosten
  • Arbeidskosten
  • Simkaart kosten
  • 5 jaar volledige garantie
  • 5 jaar all-in service en onderhoud
  • 5 jaar bemande meldkamer
  • Batterijen vervangen bij onderhoud

Meer dan alleen alarmsystemen

Buiten alarmsystemen biedt Beveiliging Nederland ook andere manieren aan ter beveiliging van je woonhuis, zoals camerasystemen, ademhalingsmonitors, noodknoppen of een alarmsysteem met camerafunctie. Het is mogelijk om deze bij hen te kopen of te huren, maar in beide gevallen komen ze het vakkundig installeren. Het bedrijf handelt daarnaast met een tevredenheidsgarantie en zorgen ze voor eerlijkheid en duidelijkheid. Daarnaast staat hun website boordevol beveiligingstips die gericht zijn op verschillende scenario’s, zoals inbraak beveiligingstips, vakantie beveiligingstips en tips voor veilig wonen. Maar één ding is in ieder geval zeker, je kunt bij hen terecht voor een goed beveiligingssysteem voor je woning. Veilig en zorgeloos wonen is daardoor kinderspel geworden. Wie wilt dat nu niet?