Olympios
Image default
Dienstverlening

Basisverzekering van Salland

Woont u in Gelderland of Overijssel en bent u op zoek naar een goede zorgverzekering? Dan kunt u rekenen op de basisverzekering van Salland. Als regionale zorgverzekeraar is Salland betrokken bij haar klanten en bij de zorgaanbieders in de regio. Wij richten ons op de kwaliteit van de zorg en hebben daarnaast als doel om u een betaalbare zorgverzekering te kunnen bieden. Dit bereiken we door persoonlijk in gesprek te gaan met een groot aantal zorgaanbieders en goede afspraken te maken over onder andere de kosten van de zorg.

Premie zorgverzekering 2021

De premie die u voor uw zorgverzekering betaalt, is elk jaar weer anders. Dit wordt veroorzaakt door veranderingen in de zorg. Ieder jaar opnieuw stelt de overheid op basis hiervan de inhoud van de basisverzekering samen. Deze is daarom bij elke zorgverzekeraar hetzelfde, maar er zit wel verschil in de zorgpremie die u betaalt. Bij Salland doen we er alles aan om deze zo laag mogelijk te houden. Goede zorg moet voor iedereen toegankelijk zijn. Salland heeft dan ook geen winstoogmerk, maar investeert het grootste deel van de premie in de zorg. Wilt u weten wat uw premie zorgverzekering 2021 is? Bereken deze dan op onze website.

Passende aanvullende verzekering

Naast een goede basisverzekering, kunt u bij Salland ook kiezen voor een aanvullende verzekering. We hadden al vier verschillende aanvullende verzekeringen, maar begin 2018 is hier nog een verzekering bij gekomen. Deze speciale Compact verzekering geeft u recht op spoedeisende zorg binnen Europa en negen behandelingen bij de fysiotherapeut. Daarbij is het met deze verzekering niet nodig om een losse tandartsverzekering af te sluiten. De Compact verzekering biedt namelijk per jaar tot 250 euro vergoeding van tandartskosten. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste verzekering voor uw situatie. Neem gerust contact met ons op.

Meer over dit artikel : bezoek de site