Olympios
Image default
Eten en drinken

Chilli met bonen Saladitos

Wanneer je chili con carne wil maken moet je wel de juiste soorten uitkiezen en dit kan alleen maar bonen Saladitos zijn als je het lekkerste gerecht wil maken. Voor het maken van chili con carne kun je natuurlijk geen Nederlandse bruine bonen gebruiken.

Het gerecht moet zo authentiek worden als het maar kan en dit kan alleen maar met bonen Saladitos. Het zijn heerlijke bonen zonder toegevoegde smaakversterkers en daarom betaal je er wel wat meer voor maar dat is het dan ook waard. Het is alleen jammer dat je bonen Saladitos nog niet bij alle Nederlandse supermarkten kunt kopen.

Als je een lekkere chili con carne wil maken met bonen Saladitos moet je dus een supermarkt vinden dat het wel verkoopt en dit is niet altijd even makkelijk. De makkelijkste manier om bonen Saladitos te kopen is bij een online winkel en het thuis te laten bezorgen. Tegenwoordig kun je bij veel supermarkten online boodschappen doen en is het dus niet nodig om een lokale supermarkt te vinden dat bonen Saladitos verkoopt.

Het maakt voor de rest ook niet uit waar in Nederland de winkel zit want ze bezorgen het toch voor je thuis en je kunt naast bonen Saladitos ook veel andere boodschappen online halen dat niet in de Nederlandse supermarkten worden verkocht.