Olympios
Image default
Bedrijven

Bestel uw elektrische hijslier bij een specialist

Heeft u een elektrische hijslier nodig voor specifieke werkzaamheden? Dan is het verstandig om dit aan te schaffen bij een specialist. Zo weet u zeker dat u een hijslier koopt van de beste kwaliteit en die aan de juiste Europese CE normen voldoet. U werkt betrouwbaar en veilig met een elektrische hijslier van BMI Hijsgereedschap. En dit is zwart op wit bevestigd. U gaat toch ook naar een gespecialiseerd bedrijf voor een elektrische hijslier? Op de website ziet u in één oogopslag welke elektrische hijslieren er worden aangeboden. Zo kunt u kiezen voor een elektrische kettingtakel met drie meter hijshoogte en een bijbehorende kettingbak. Maar ook een karweitakel met een tweevoudig remsysteem ontbreekt niet in het ruime assortiment.

Naast een elektrische hijslier ook ander hijsgereedschap

U koopt eenvoudig een elektrische hijslier bij BMI Hijsgereedschap, maar dit is niet het enige dat deze specialist te bieden heeft. U vindt hier namelijk een uitgebreid aanbod aan hef- en hijsartikelen. Een zeer veelzijdig aanbod aan kwaliteitsartikelen, dat is wat u bij dit bedrijf kunt verwachten. Heeft u tijdelijks bepaald hijsgereedschap nodig? Dan heeft u ook de mogelijkheid om het te huren. Daarnaast staat dit bedrijf ook voor u klaar op het gebied van jaarlijkse keuringen voor hijsmiddelen, valbeveiliging, NEN 3140 en draagbaar klimmateriaal. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale veiligheid op de werkvloer. Dat wilt u toch ook?

Hoe u eenvoudig een elektrische hijslier bestelt

Stel, u heeft een elektrische hijslier in het assortiment van BMI Hijsgereedschap gevonden. Hoe nu verder? Dan wilt u deze zo snel mogelijk bestellen. Ga naar het desbetreffende product en voeg het toe aan uw winkelwagen. Als u de specificaties opgeeft, ziet u direct wat de levertijd van het product is. Zo weet u direct waar u aan toe bent. U kiest of u een account aanmaakt om in de toekomst nog eenvoudiger te bestellen, of dat u zonder account afrekent. Vul uw gegevens in, kies de gewenste betaal- en verzendmethode. Het is mogelijk om uw product te laten leveren, maar u kunt het ook ophalen. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Als u heeft betaalt, is uw bestelling bevestigd.