Olympios
Image default
Banen en opleidingen

Design Engineer Lines

Het ingenieursbureau TUC RAIL is een dochteronderneming van Infrabel en is gespecialiseerd in spoorweginfrastructuur en -technologie. Van onderzoek tot projectmanagement tot supervisie ter plaatse, TUC RAIL is al 20 jaar een leider en pionier op het gebied van technische expertise, flexibiliteit en innovatieve oplossingen. Onze projecten zijn doorgaans zeer omvangrijk en omvatten de aanleg van het Diabolo hogesnelheidsnet van Diabolo naar België, de aanleg van het Gewestelijk Expresnet, de concentratie van seinhuizen op het Belgische spoorwegnet of de Liefkenshoekspoorverbinding. Daarnaast beheert TUC RAIL vele andere projecten.

Functieomschrijving

Je doet onderzoek naar weg- en spoorinfrastructuur: visie, haalbaarheid, stedenbouw, ruimtelijke ordening en landschapsintegratie, en technisch ontwerpend onderzoek in detail.

U kunt landmeters en CAD-ontwerpers coördineren en begeleiden om 3D-modellen en plannen in verschillende ontwerpfasen voor te bereiden.

U kunt helpen bij het ontwikkelen van het plan en de fasen van het werk.

Je werkt samen met een team van ingenieurs uit verschillende vakgebieden om de consistentie van het project te verzekeren (milieu, grondmechanica, hydraulica, civiele techniek, baanontwerp, bovenleidingen, integratie van signaaloverdracht).

Je bent bereid mee te werken aan de BIM-filosofie (Building Information Modelling).

Je schrijft het technische deel van de specificatie en geeft technische ondersteuning en suggesties aan het veldteam.

Je analyseert en vindt haalbare oplossingen voor het probleem (budget-tijdplanning-haalbaarheid in uitvoering).

Profiel

  • Je bent burgerlijk ingenieur, architect, burgerlijk of industrieel ingenieur die gespecialiseerd is in bouwtechniek, bij voorkeur met een aanvullende opleiding stedenbouwkundige en ruimtelijke planning.
  • Je hebt uitgebreide kennis van terrein.
  • Je bent communicatief goed, pragmatisch en autonoom, en een echte teamspeler die kan werken in een multidisciplinair team.
  • Kennis van AutoCAD Civil 3D heeft de voorkeur.
  • U kunt MS Office (Word, Excel, etc.) vakkundig gebruiken.
  • U kent het Nederlands goed, en u kent het Frans goed.

Aanbod

Een unieke job in een omgeving van openheid en communicatie die autonomie stimuleert. Neem deel aan belangrijke projecten die bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van de samenleving.

Flexibiliteit, met nadruk op een goede balans tussen werk en privé, contracten voor onbepaalde tijd, aantrekkelijke salarissen, bonussen, groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcoupons, gereduceerde prijzen voor treinreizen, technische en niet-technische opleidingen Loopbaanplan, 20 verlofdagen en 13 compensatiedagen (met fulltime rooster).

https://www.vindazo.be/vacatures/cad-engineer.html