Olympios
Image default
Banen en opleidingen

De examinering van mbo examens laat u over aan dit bedrijf

Voor het afnemen van deze examens heeft het College voor Toetsen en Examens (CvTE) landelijke regels (afnamecondities) vastgelegd. Echter kan het voorkomen dat deze regels als onduidelijk worden ervaren. Schakel daarom Eureka Examens in. Zij hebben ruimschootse ervaring met het examineren van verschillende mbo examens, waaronder een VCA diploma. De centrale examens kunnen worden afgenomen binnen vijf afnameperiodes of tijdvakken per studiejaar. Naast de centrale examens kan Eureka Examens u ook ontzorgen bij het plannen, organiseren en afnemen van intaketoetsen en instellingsexamens. Geheel vrijblijvend worden de mogelijkheden voor het afnemen van examens bij u op locatie besproken.

Veilig werken dankzij een VCA diploma

Binnen veel sectoren is het verplicht om een VCA diploma te halen. En dat is helemaal niet zo vreemd. Denkt u er maar eens over na. Door het behalen van een VCA diploma verzekert u uw werkgever dat u over de juiste kennis beschikt om te werken in een risicovolle omgeving. Als werkgever toont u met VCA gediplomeerde werknemers aan dat u een deskundige en betrouwbare opdrachtnemer bent. Eureka Examens zorgt ervoor dat uw werknemers na het behalen van het examen een erkend VCA diploma op zak hebben. Maar ze ontzorgen u ook graag bij de examinering van mbo examens.

Een betrouwbare partner voor de examinering van mbo examens

Veel bedrijven of onderwijsinstellingen kiezen voor Eureka Examens. En dat is niet voor niets. Dit bedrijf staat bekend als een betrouwbare partner voor de examinering van mbo examens. Eureka Examens kan door een landelijk dekkend netwerk van examenlocaties en ervaren surveillanten de uitkomst zijn bij capaciteitsdruk. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over de borging van de kwaliteit van de afname van centrale examens binnen uw organisatie. Wilt u meer weten over examinering bij u op locatie? Of heeft u vragen over het behalen van een VCA diploma? Neem gerust eens contact op en laat u vrijblijvend informeren door dit bedrijf.