Olympios
Image default
Particuliere dienstverlening

Brillen, zonnebrillen en contactlenzen bij de brillenwinkel in Eindhoven

Naar een brillenwinkel in de regio van Eindhoven hoeft u niet verder te zoeken. Een breed aanbod aan brillen, zonnebrillen en contactlenzen vindt u in onder andere Eindhoven. Gaat u binnenkort een bril kopen bij Optiek Verhoeven? In dat geval kunt u een uitstekende dienstverlening verwachten. Inmiddels hebben ze zeven vestigingen, verspreid over Veldhoven, Eindhoven, Nuenen, Son en Eersel. Daarnaast werken ze samen met nog 10 zelfstandige opticiens uit de regio. Op deze manier bent u altijd verzekerd van het beste advies. De gezondheid van uw ogen staat bij deze brillenzaak voorop!

Ontvang korting tijdens de Oogmeetweken in de brillenwinkel in Eindhoven

De Oogmeetweken zijn op dit moment bezig en duren van 27 september tot en met 17 november. Ervaar hoe het is om weer scherp en comfortabel te kijken en kom eens langs in de brillenwinkel in Eindhoven. U bent van harte welkom voor een gratis oogmeting en ontvangt daarnaast ook een aantrekkelijke korting. Op een complete bril met enkelvoudige glazen krijgt u €50,- korting en op een complete bril met multifocale glazen krijgt u €100,- korting. Neem gerust even contact op met Optiek Verhoeven voor het inplannen van een afspraak voor uw oogmeting.

Brillen voor op werk en thuis bij de brillenwinkel in Eindhoven

Een bril is tegenwoordig meer dan een hulpmiddel. Het is ook een mode object, u draagt hem immers iedere dag. Bent u misschien op zoek naar een bril om te sporten? Of heeft u een bril nodig voor achter de computer op uw werk? Zo is een kantoorbril is het ideale hulpmiddel op de middellange- en korte afstanden tijdens uw werk. Een ongemakkelijk, onzeker gevoel tijdens het rijden voorkomt u door een bril voor onderweg op te zetten. Wat uw wensen ook zijn, in de brillenwinkel in Eindhoven is er altijd een gepast aanbod. De opticiens luisteren graag naar uw wensen en gaan met u op zoek naar het model dat u in gedachten heeft.