Olympios
Image default
Particuliere dienstverlening

Kies uit een ruim assortiment Meindl schoenen

Bestel je nieuwe wandelschoenen voor de volgende vakantie of outdooractiviteit eenvoudig en snel via de webshop van In der Maur Beterlopenwinkel. Zo hoef je niet de deur uit of uren de stad af te struinen op zoek naar het juiste model. Binnen 2 tot 4 werkdagen heb je de schoenen al binnen. Probeer de schoenen goed uit in huis, loop er bijvoorbeeld een paar keer goed de trap mee op en af. Door de specifieke bewegingen van je voeten weet je zeker of de pasvorm aansluit. Meindl schoenen hoeven niet ingelopen te worden, dus je bent meteen klaar om op pad te gaan!

De diverse voordelen van Meindl schoenen

Voor de beste schoenen bekend onder wandelaars en hikers kies je voor de schoenen van het Duitse merk Meindl. Kies je voor Meindl, dan kies je voor Duitse degelijkheid. De hoge kwaliteit van de schoenen zorgt ervoor dat je er jarenlang plezier aan beleeft. Het vakmanschap dat in iedere schoen wordt gestopt, is duidelijk merkbaar. Heb je een weinig voorkomende maat? Geen probleem, Meindl verkoopt schoenen in meerdere wijdtematen en ook in lengtemaat 3 tot en met 14. Nog niet overtuigd? Duurzaamheid en oog op het milieu staan bij Meindl hoog in het vaandel. Schaf je de schoenen aan, dan ben je bewust bezig. Waar je ze koopt? Bij een specialist, zoals In der Maur Beterlopenwinkel!

Een hele nieuwe wereld gaat voor je open met je nieuwe Meindl Schoenen

Wil je voor je aankomende vakantie of outdooractiviteit nieuwe wandelschoenen laten aanmeten? Bij In der Maur Beterlopenwinkel maken ze onder andere Meindl schoenen voor je op maat. Deze premium dealer neemt uitgebreid de tijd voor het aanmeten van jouw nieuwe schoenen. Een schoenconsulent neemt gratis een digitale voetenscan bij je af voor een optimaal resultaat. Het innovatieve karakter van de schoen zorgt dat je kilometer na kilometer op wolken loopt. Ben je op zoek naar wandelschoenen die niet alleen functioneel zijn, maar er ook stijlvol uitzien aan je voet? Met de collectie van Meindl voor heren en dames gaat er een wereld voor je open!