Olympios
Image default
Hobby en vrije tijd

Telstar Beach surfclub: een dynamisch meeting point

Surfen is een van de meest dynamische en enerverende sporten die er is. Heeft u eenmaal op een surfplank gestaan en ervaren wat de wind, de golven en de natuur met u doen? Dan is het voor veel mensen lastig om te stoppen. Kortom: surfen is verslavend. Veel beginnende en gevorderde surfers kiezen er daarom voor om lid te worden van een surfclub.

Een populaire surfclub in het midden van Nederland, in Gelderland, is Telstar Beach. Telstar Beach is naast een surfclub ook een plek waar u terechtkunt voor een heerlijk diner en lekkere drankje. Bij Telstar Beach kunt uzelf een personeelsfeestje of familie-uitje organiseren om even heerlijk te ontspannen en genieten met elkaar.

 

Voor hobbyisten, startende surftalenten en professionals

Bent u een surfer die geen of slechts weinig ervaring heeft met surfen, zoals windsurfen, suppen, kitesurfen of golfsurfen? Dan kunnen de ervaren surfprofessionals van Telstar Beach u helpen bij de eerste stappen van de surfsport. U kunt bij de surfclub kiezen voor een losse en voordelig geprijsde les, om voor uzelf te ontdekken of surfen echt iets voor u is. Weet u nu al dat u aan het begin staat van een denderende carrière in de surfwereld. Boekt u dan meerdere lessen om te zien of uw zelfbeeld klopt! U zult merken dat, hoe basic u misschien al bent als surfer, er altijd punten zijn die verbeterd kunnen worden. Sterker nog: deze leerzame houding is van groot belang om een succesvolle surfer te kunnen worden.

 

Hoe gaat een les in zijn werk?

Bij Telstar Beach is er de keuzemogelijkheid van het volgen van surflessen in groepsverband en/of het volgen van lessen op individuele basis, kortom privélessen. De materialen die benodigd zijn, zoals een wetsuit en surfplank, zijn in de huurprijs opgenomen en hoeven dus niet apart betaald te worden. En dat scheelt natuurlijk een hoop zorgen! Tijdens de surflessen (of het nu kitesurfen of normaal surfen is) gebeurt er altijd iets wat u zal bijblijven, namelijk een speciale actie waardoor u op uw surfplank in het water drankjes kunt kopen. Ontdek nu elf wat er nog meer kan, zoals leuke activiteiten en dergelijke.