Olympios
Image default
Gezondheid

Het veranderende beeld van vrouwen

Het is voor veel vrouwen lastig om een plek te vinden in de samenleving. Hoewel wij Nederlanders vooruitstrevend zijn op het gebied van emancipatie is het nog lang niet zo dat iedereen in Nederland gelijk is. Ook vrouwen merken nog steeds de gevolgen van de vroegere ongelijkheid. Het is al helemaal begrijpelijk dat je hier tegenwoordig niet alleen de gevolgen van merkt, maar ook nog de druk voelt opkomen vanuit een nieuwe groeiende hoek: social media.

Veel vrouwen worden tegenwoordig geconfronteerd met Kardashian achtige vrouwen met perfecte lichamen en gezichten op social media. Als jij zelf op een platform zoals instagram zit snap je wat ik bedoel. Veel ‘dagelijkse’ vrouwen, maar tevens ook mannen voelen zich geïntimideerd door deze groep mensen.

Vooral als je een vrouw bent dan moet je nog meer aan een bepaald beeld voldoen dan mannen. Mannen komen vaak nog weg met hun papa buik. Van vrouwen wordt veel meer verwacht dat ze een mooi zandloper vormend lichaam hebben. Vrouwen die niet voldoen aan dit beeld kunnen dit als vervelend ervaren of misschien ervaren ze zelfs wel het gevoel dat ze niet serieus genomen worden. Het is naar mijn opinie ook niet vreemd dat vrouwen er steeds vaker over nadenken om een borstvergroting te nemen. Voor vrouwen met kleine borsten kan dit een makkelijke oplossing zijn om zich vrouwelijker te voelen. Je krijgt hierdoor een minder slecht gevoel en voelt je zelfverzekerder. Dit resulteert in beter functioneren op de werkvloer en misschien zelfs in je liefdesleven.

Het is belangrijk dat je ervoor kiest om naar de beste borstvergroting kliniek te gaan. Je moet naar een doorgewinterde cosmetische arts gaan die beschikt over de juiste kennis en expertise. Kijk online naar borstvergroting aanbieding, maar laat het niet ten kosten gaan van de kwaliteit. Je moet ervoor zorgen dat je een zo laag mogelijke prijs betaald voor een zo’n hoog mogelijke kwaliteit.

Meer over dit artikel : bezoek de site