Olympios
Image default
Gezondheid

Laat je klacht ontspannen bij dry needling Amsterdam

De juiste dry needling Amsterdam kan jou de helpende hand bieden bij lichamelijke klachten. Het is super vervelend als je last hebt van fysieke problemen. Het kan ook lastig zijn om de juiste manier te vinden om van deze fysieke problemen af te komen. Dry needling Amsterdam is een redelijk nieuwe vorm van behandelen. Dry needling wordt toegepast door een deskundig opgeleide fysiotherapeut. Dry needling Amsterdam kan jou de uitkomst bieden voor lichamelijke klachten. Bij dry needling Amsterdam wordt gebruik gemaakt van naalden door ontspanning te brengen in de behandelzone. Wil je meer weten over dry needling Amsterdam, lees verder of neem contact met ons op.

Een triggerpoint

Dry needling Amsterdam is dus een behandelmethode waar gebruik wordt gemaakt van naaldjes. Deze naaldjes worden gezet in de spier waar het probleem ligt. Dus van tevoren worden eerst de klachten besproken en vakkundig onderzocht waar de eventuele problemen liggen. De probleemzone noemen we bij dry needling Amsterdam ook wel een triggerpoint. Een triggerpoint betekent eigenlijk de kern van de spier waar het probleem ligt. Dus in het triggerpoint wordt een naaldje gezet waardoor de spier zich kan gaan ontspanning en waardoor de spanning uit de spier kan verdwijnen. De behandeling is vrijwel geheel pijnloos.

Oplossingsgericht

Als na de intake duidelijk is dat dry needling Amsterdam wat voor jou kan betekenen gaan we van start met de behandeling. Bij dry needling Amsterdam zorgen we ervoor dat de behandeling zo gemakkelijk en soepel verloopt voor jou, zonder pijn. Bij dry needling Amsterdam staan we voor positief resultaat en daar staan we dan ook garant voor. Na de behandeling bij dry needling Amsterdam kan je weer geheel pijnloos en helemaal vrij bewegen. Heb je lichamelijke klachten en wil je hiervan af, neem dan contact op met Dry needling Amsterdam en samen kijken we naar een oplossing. Wees welkom.