Olympios
Image default
Dienstverlening

Een goed huwelijkscadeau

Misschien heeft u binnenkort een bruiloft, dan is het erg moeilijk om een goed huwelijkscadeau te vinden. Wij van Jilster hebben hier dé perfecte oplossing voor. Het huwelijkstijdschrift is voor iedereen leuk om te krijgen en leuk om te geven omdat dit helemaal persoonlijk is gemaakt.

Origineel

Heeft u ooit gehoord dat iemand een tijdschrift heeft gegeven/gekregen? Misschien een enkele keer, maar zeker niet vaak. Dat maakt het juist zo leuk! Het is erg origineel en helemaal niet afgezaagd om te geven. Omdat het door u zelf gemaakt wordt is elk tijdschrift naar uw eigen wensen. U kunt ervoor kiezen om dit cadeau alleen te geven, of met meerdere mensen. Het is erg leuk om het te maken en om te geven, hoe gek zal het bruidspaar kijken als ze een geheel persoonlijke tijdschrift/glossy krijgen? Wij begrijpen als u nu al nieuwsgierig wordt naar de gezichten van het bruidspaar!

Makkelijk om te maken

Het tijdschrift maken is niet zo moeilijk als dat het lijkt. U gaat naar onze site, (jilster.nl/huwelijkscadeau) en nadat u geregistreerd bent kan u direct beginnen met het maken van het origineelste huwelijkscadeau dat het bruidspaar gaat krijgen! Omdat uzelf kan bepalen hoe elke pagina eruit komt te zien, welke tekst erop komt en welke foto’s erop komen wordt elke pagina naar uw wens! Geeft u het tijdschrift samen met andere persoon, en willen jullie deze samen maken maar wonen jullie niet bij elkaar in de buurt? Geen probleem bij Jilster! U als hoofdauteur kunt mederedacteuren toevoegen zodat u makkelijk samen kunnen werken, ook zit er een handige chatfunctie bij zodat jullie samen kunnen overleggen hoe het tijdschrift gaat worden

Wacht niet langer!

Twijfelt u na het lezen van dit artikel toch nog wel? Neem dan eens een kijkje op onze site ( jilster.nl). U kan daar reacties lezen van mensen die het cadeau hebben ontvangen, en van mensen die het hebben gegeven aan iemand, hierdoor leest u zelf hoe geweldig het is om het te ontvangen!. U kan uiteraard ook altijd proberen om een tijdschrift te maken. U betaald namelijk pas als u het tijdschrift heeft gemaakt, en het daadwerkelijk wilt kopen. Het maken zelf is dus geheel vrijblijvend. Op onze site hebben we ook diverse tips staan voor als u zelf even geen inspiratie meer heeft waarmee u de pagina’s wilt vullen zodat het het beste huwelijkscadeau wordt!

Meer over dit artikel : bezoek de site