Olympios
Image default
Dienstverlening

Goede en professionele vertaling

Veel bedrijven zijn altijd op zoek naar bedrijven die een professionele vertaling kunnen uitvoeren. Deze vertaling moet met de uiterste zorg worden vertaald. Vooral wanneer het over een belangrijk document gaat, of een juridisch vraagstuk. Fouten mogen hier beslist niet in gemaakt worden. Maar daar hoef je bij de experts van Scriptware zeker niet bang voor te zijn. Zij gaan hier voor een integrale aanpak. Zo wordt hier ook gezegd dat ze niet voor de klanten werken, maar met de klanten. Dat is al een hele prettige manier om samen te werken. 

 

Geweldige dienstverlening

Bij Scriptware gaan zij alleen maar uit van de beste dienstverlening. Wanneer zij hier een opdracht binnen krijgen om een dossier te vertalen dan nemen zij hier echt de tijd voor. Als eerste komt deze opdracht bij een projectmanager. Hier wordt het verzoek bekeken, samen met de opdrachtgever. Voordeel is dat er eerst nog eens goed naar gekeken wordt voordat daadwerkelijk een opdracht in behandeling wordt genomen. Zo kunnen er eventueel nog foutjes of andere aanpassing worden doorgevoerd. Wanneer de projectmanager hiernaar heeft gekeken, gaat de opdracht door naar de terminologie services.  

Alle vertalingen die hier worden uitgevoerd worden door professionele vertalers gedaan. De vertalers krijgen opdrachten die de doeltaal van de opdracht spreken. Hierdoor is een vertaling altijd van een goede kwaliteit. Natuurlijk kunnen er altijd wel foutjes in komen, maar daar zijn de ervaren reviews voor. Al met al kan je rekenen op zeer goede en snelle vertalingen. Voor vragen of advies neem contact op met Scriptware.