Olympios
Image default
Zakelijke dienstverlening

Outplacement in Breda

ILVO is een jong bedrijf met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van outplacement.

De medewerkers van ILVO waren sinds het begin van de jaren 90 in loondienst bij de toenmalige bedrijfsverenigingen of re-integratiebureaus. Een decennium later werd de overstap gemaakt naar commerciële detacheringsbureaus terwijl zij sedert 2015 een volledig zelfstandig opererend bedrijf zijn. Het outplacement bureau in Breda beweegt zich in de markt van de zakelijke dienstverlening op het gebied van werk en welzijn. Daarbij houdt het bureau zich vooral bezig met alles op het gebied van uitval in werk.

ILVO is een netwerkorganisatie en zij opereren ook als zodanig. Daarbij valt het productenpakket uiteen in diensten die dírect en indirect aangeboden worden.

Dírect aangeboden worden arbeidsdeskundige diensten op het gebied van alle sociaal verzekeringswetgevingen. U kunt dan denken aan re- integratiewerkzaamheden in de breedste zin. Dit varieert van interventies en outplacement tot managementadvies op het gebied van de wet verbetering poortwachter. Maar ook in zaken als conflictbemiddeling ofwel mediation is het bureau gecertificeerd. Alle genoemde vakgebieden vormen voor het outplacement bureau bekend terrein waarop het inmiddels haar sporen ruimschoots verdiend heeft.

Bij alle diensten die zij direct aanbieden werken de coaches vooral veel met neuro linguïstisch programmeren (NLP) hetgeen de resultaten en daarmee de tevredenheid van de opdrachtgever vergroot.

Indirect kan ILVO u van dienst zijn door in voorkomende gevallen een totaal-dienstenpakket aan te bieden waarbij zij ook voor u werken met disciplines die zij zelf niet in huis hebben. Daarbij kan het gaan om bij voorbeeld artsen, arbeidspsychologen, vacaturewervers of fysiotherapeuten.

U kunt er bij al hun dienstverlening op rekenen dat de betreffende professional voldoet aan alle geldende kwaliteitseisen.

https://www.ilvo.nl