Olympios
Image default
Onderwijs

Een veelzijdige doener

Je bent in staat om te midden van de chaos het hoofd koel te houden en je behoudt overzicht. Dit komt doordat je geordend en accuraat kan werken. Daarnaast vind je het leuk om met verschillende soorten mensen om te gaan. Communicatief en administratief ben je dus sterk. Kortom: je moet aardig wat in je mars hebben.

Wat is het?

De projectadministratie opleiding tot projectmedewerker leidt je op tot iemand die de administratie van een project begeleidt. Je bent geen manager, maar meer een administrateur. Een spin in het web zeg maar. Een project kan van alles zijn. Er zijn kleine en grote projecten. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een evenement, het opzetten van een advertentiecampagne, een nieuwe afdeling opzetten en nog veel meer. Het kan van alles zijn. Het werk van de projectmedewerker is het informeren van het management, de bewaking van de budgetten en de voortgang, de communicatie tussen alle betrokken partijen, het organiseren van vergaderingen enzovoort. Het is dus heel divers en afwisselend. Dat maakt het leuk, maar ook uitdagend.

Waar en wanneer?

De opleiding bestaat uit veertig lessen van drie uur. Je kunt kiezen voor een ochtend per week (van 09:00 uur tot 12:00 uur) of voor een avond (19:00 uur tot 22:00 uur) per week. Je kunt op minstens vijftig locaties terecht door het hele land, dus er is vast wel iets bij jou in de buurt te vinden. Voor meer informatie, check hiervoor de website van Fabius Opleidingen www.fabiusopleidingen.nl.

Wat zijn de kosten?

Inclusief al het lesmateriaal en alle examens kost deze opleiding € 2.050,00 bij betaling van een bedrag ineens. Dit is met inbegrip van het belastingvoordeel. Bij termijnbetaling betaal je iets meer wegens extra kosten. Bij vroege inschrijving ontvang je van Fabius Opleidingen een vroegboekkorting, die wel kan oplopen tot € 75,00.

Diploma

De opleiding Projectmedewerker heeft twee onderdelen: Administratief Medewerker en Projectmedewerker als vervolg daarop. Na de opleiding heb je dus twee diploma’s.

Meer over dit artikel : bezoek de site