Olympios
Image default
Onderwijs

De scriptiebegeleiding tarieven worden hier laag gehouden

Je bent in het vierde en daarmee het laatste jaar van je studie aangekomen en dat betekent dat dit jaar in het teken staat van het afstuderen. Daar komt nogal behoorlijk wat bij kijken. Je moet het eerste half jaar hoogstwaarschijnlijk nog wat vakken volgen die je helpen met et maken van een eindproduct. Maar na dat half jaar is het dan zover en moet je gaan starten met de scriptie. Je kunt, wanneer je daar behoefte aan hebt, kiezen voor een externe hulp als scriptie begeleider. De scherpe scriptiebegeleiding tarieven die hier worden gehanteerd helpen alle studenten die moeite hebben met het maken van een scriptie door dit laatste half jaar heen. Het kan zomaar zijn dat het je toch niet helemaal lukt om een opzet te maken en de begeleiding van school te minimaal is voor hetgeen waar jij tegen aanloopt. Het inschakelen van een externe begeleider kan je daarin dan hulp bieden. 

Hulp vragen

De scriptiebegeleiding tarieven worden zo laag mogelijk gehouden, omdat men ook wel beseft dat studenten vaak niet heel veel geld hebben. Je moet leerlingen de kans kunnen geven om een scriptie goed te kunnen  maken met de juiste begeleiding. Je betaalt waarschijnlijk al genoeg geld aan het college waar je naar toe gaat en daarnaast moet je vaak ook nog allerlei boeken aanschaffen. Het studeren kost nou eenmaal een hoop geld, maar daarom wil men van de begeleiding van de scripties die extern wordt gegeven niet dat de scriptiebegeleiding tarieven pok nog erg hoog liggen. Hierdoor wordt namelijk de drempel tot het vragen van hulp alleen maar groter. 

Tarieven

De scriptiebegeleiding tarieven worden vastgesteld door middel van het aantal uren dat er wordt gewerkt. Er geldt hiervoor een uurtarief van 55€ en wanneer je 5 uren langskomt dan betaal je datzelfde bedrag per uur, maar krijg je op de totaalprijs een korting van 5 %.