Olympios
Image default
Woning en Tuin

De beste buitenlamp met een bewegingssensor

Stel je voor: je komt thuis en je wilt je fiets in de schuur zetten. De bewegingssensor van lamp in de steeg zorgt daar al voor goed licht. De buitenlamp met licht donker sensor in de achtertuin en de lamp in de schuur gaan voor je aan. Je zet je fiets weg. Dan loop je naar de achterdeur. Het pad wordt verlicht door solar grondspots die aangaan zodra je langs hun sensor loopt. Als je bij de achterdeur bent gaat daar een lamp aan, zodat je het sleutelgat goed kunt vinden. Je kijkt nog even achter je en ziet dat alle lampen weer netjes uitgegaan zijn. Prettig, die sensoren! Zo bespaar je stroom.

Bespaar energie!

Met dat besparen zit het trouwens toch al goed. Al je lampen zijn voorzien van een energiezuinige ledlamp. Er zit zelfs een ledlamp in de lamp op je veranda, die je zo fijn kunt dimmen als je daar in de late uurtjes nog even wilt zitten.

De juiste sensorlamp

Maar wat is nou de beste buitenlamp met bewegingssensor vraag je je af. Voor al deze plekken heeft AllesLicht een passende sensorbuitenlamp. De buitenverlichting in de steeg is stevig en robuust: als de buurtkinderen te wild spelen gaat hij niet zomaar stuk. De buitenlamp in de achtertuin heeft een groot bereik: je kan precies zien waar je bent. Handig: mocht een inbreker het op de inhoud van je schuur voorzien hebben, jaagt het volle licht van de lamp hem weg. Een beetje extra beveiliging kan nooit kwaad.

Speel met sfeer

De kleinere staande buitenlampen die langs het pad staan heb je eigenlijk niet eens nodig. Maar het geeft zo’n leuke uitstraling aan de tuin, je wordt er vanzelf blij van. De lamp bij de achterdeur is juist weer heel functioneel: hij verlicht alleen wat belangrijk is en dat is het sleutelgat. Zo worden de kinderen niet wakker van een plotselinge straal licht in hun kamer. En die prachtige lamp op de veranda: die koos je natuurlijk vooral omdat hij zo vreselijk mooi is. Zo vindt je bij AllesLicht voor elke gebruikersdoel de beste buitenlamp!

 

Meer over dit artikel : bezoek de site