Olympios
Image default
Mode en Kleding

Goedkope gouden ringen

Het kopen van goedkope gouden ringen is iets moeilijker geworden door de stijgende prijzen van goud. Bij de juweliers is de prijs al flink omhoog geschoten maar op internet zijn de prijzen iets stabieler. 

Wanneer je goedkope gouden ringen wil kopen kun je daarom op internet kijken waar de prijzen stabieler zijn. De webshops hebben veel minder kosten dan de fysieke winkels zoals juweliers en daarom hebben de stijgende prijzen van goud niet gelijk effect op de prijzen. Een webshop kan goedkope gouden ringen blijven verkopen omdat ze veel minder kosten hebben.

De kosten en winstmarge liggen bij de juwelier veel dichter bij elkaar waardoor er gelijk een effect ontstaat. Als de prijs van goud flink in de lift zit zullen ook de prijzen van gouden sieraden gaan stijgen. Als je op internet gaat winkelen zie je dit effect niet gelijk in een webshop. Je kunt nu dan ook nog gewoon goedkope gouden ringen kopen in een webshop.

De webshops zijn al jaren veel goedkoper en dit is een van de vele redenen dat consumenten hebben om op internet te winkelen. Het aantal consumenten die online winkelen neemt iedere jaar weer toe met grote aantallen.

Amexxi.nl

Trouwringenvoordeel.nl

Trendjuwelier.nl

Meer over dit artikel : bezoek de site