Olympios
Image default
Mode en Kleding

Verschillende tassen en hun charme

Verschillende tassen en hun charme 

De Matt & Nat tassen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De tassen staan voor creativiteit, duurzaamheid en zijn authentiek. De ontwerpen zijn inspirerend want zijn gebaseerd op de kleuren en texturen van de natuur. De tassen zijn gemaakt van vegan leer. Verschillende tassen die hun charme hebben en die milieuvriendelijk zijn.

Een Matt Natt tas voor iedereen

De tassen van Matt & Nat heb je in verschillende varianten. De tas wordt niet gemaakt van dierlijke materialen, maar van vegan leer. De kleuren van de natuur zie je terug in deze tassen. Een matt natt tas heb je in alle maten en uitvoeringen. Je hebt ze van rugzakken tot en met telefoontasjes. Enkele tassen met charme willen we je niet onthouden.

Een telefoontasje met portemonnee 

Een tas waar je de telefoon en je portemonnee in kunt doen kan handig zijn. Je hebt de belangrijkste dingen in een tas opgeborgen. Een telefoontasje met portemonnee is praktisch omdat je deze door de schouderband gemakkelijk kunt dragen. In een telefoontasje kun je niet alleen je telefoon en portemonnee kwijt maar ook je pasjes en nog andere kleine spulletjes. Een telefoon tasje is fijn wanneer je niet veel moet meenemen.

Een telefoontasje met portemonnee is praktisch en stijlvol. Alle essentiële zaken kun je in deze kleine tasjes stoppen. Je kunt het telefoontasje gebruiken als tasje maar ook als portemonnee. Een handig tasje die je gemakkelijk kunt dragen.

Verschillende vegan tassen

De vegan tassen zijn stijlvol en zijn verkrijgbaar in alle maten. De designs zijn mooi afgewerkt en behouden de kleuren en textuur van de natuur. De tassen kun je kopen in een gewone handtas, een rugzak, een telefoontasje, een boodschappentas en zoveel meer… Er is keuze genoeg om te zoeken naar de ideale milieuvriendelijke tas.

Er is voor iedereen een tas van matt & natt. De tassen zijn uiteenlopend. Een crossbody bag kun je kruislings dragen zodat je de handen vrij hebt tijdens je dagje uit. De tassen zijn 100% diervrij en gemaakt van vegan leer. Het grote assortiment zorgt ervoor dat je een tas vindt die bij je past.

In de collectie kun je laptoptassen, rugzakken, schooltassen, reistassen, portemonnees, telefoontasjes vinden. Je kunt veel tassen dames vinden die vegan zijn. Voor elke vrouw heb je de passende tas voor elk uitstapje. Het maakt niet uit waar je heen gaat. Voor mannen zijn er ook tassen om mee te nemen.