Olympios
Image default
Dienstverlening

Wees zuinig op je tanden, ga twee keer per jaar naar de tandarts

Je gebit en je tanden vormen een belangerijke deel van je uiterlijk, je tanden is namelijk het eerste van men van je ziet zodra je lacht. Daarom heeft het gebit ook een belangrijke rol het sociale leven. Het is daarom dus uiterst belangrijk dat je deze goed verzorgt. Aangeraden is om je tanden minimaal twee keer per dag te poetsen met een goede tandenborstel. Met de technologie van vandaag kun je ook een elektrische tandenborstel gebruiken om je tanden goed schoon te houden. De meeste tandartsen adviseren om ook je tanden te flossen zodat je de resten van het eten tussen je tanden kunt verwijderen, natuurlijk moet je ook niet vergeten om af en toe je tong te wassen.

Minder frisdrank consumeren, anders moet je vaker naar de tandarts
Volgens Dentia (een tandarts in Rotterdam) gebeurt het in de loop van de jaren steeds vaker, mensen hebben last van hun gebit en drinken steeds meer frisdrank. Frisdranken als cola of red bull bezitten enorm veel suiker en dat kan het gebit goed beschadigen.
“Drink water, water is een schoon product en zorgt ervoor dat je tanden mooi wit blijven” Aldus tandartspraktijkdentia

Een tandartscontrole in Rotterdam
Als je je gebit mooi wilt behouden moet je minimaal twee keer per jaar naar de tandarts, dat kan in bijvoorbeeld Rotterdam. De tandarts controleert hier het gebit en heeft de taak om je gebit te controleren, de tandarts kan tijdens de controle prolemen ontdekken in je gebit.

 

Meer over dit artikel : bezoek de site