Olympios
Image default
Beauty en verzorging

Jezelf verzorgen in 3 eenvoudige stappen

Jezelf verzorgen in 3 eenvoudige stappen

Als vrouw zijnde weet je natuurlijk als geen ander hoe belangrijk of het is dat je jezelf goed verzorgd. Waar mannen vaak het voordeel hebben dat ze zich alleen hoeven te scheren, geldt dit voor veel vrouwen natuurlijk niet. Een groot deel van de vrouwen maakt zich namelijk dagelijks op, laat de nagels doen en gaan regelmatig naar de kapper. Toch kun je ook thuis al een hele hoop doen, zodat je er ook als vrouw met minimale inspanning altijd verzorgd uitziet. Hoe, dat vertellen we je in dit artikel.

 

Ontharen in plaats van scheren

Vooral in de zomermaanden moeten veel vrouwen zich wekelijks scheren. Wanneer je een jurkje aan hebt, wil je natuurlijk niet dat er een paar behaarde benen onder vandaan komen. Kortom, tijd om te scheren dus! Omdat dit vaak best een tijdrovende klus is, kan een Laser- IPL ontharingsapparaat uitkomst bieden. Hierdoor zorg je dat de haartje voorgoed verdwijnen, waardoor je je dus niet iedere week hoeft te scheren. De aanschaf mag dan misschien wel iets duurder zijn, maar het gemak is daarentegen onbetaalbaar.

 

Je gezicht reinigen

Ondanks dat je helemaal kapot bent, is het belangrijk om je gezicht iedere avond voordat je naar bed gaat goed te reinigen. Vooral wanneer je make up draagt, kan dit ervoor zorgen dat je last krijgt van irritaties met puistjes tot gevolg. Doordat de make-up de poriën afdicht, heeft je huid niet de mogelijkheid om te ademen. Vaak duurt het niet langer dan een paar minuten om je gezicht even goed schoon te maken en is het effect enorm. Wen jezelf daarom dus ook gewoon aan om dit standaard iedere avond even te doen.

 

Gebruik goede shampoo

Vrouwen hebben vaak lang haar. Des te belangrijker dus om goede shampoo te gebruiken die door 5top uitvoerig getest is. Je zult namelijk merken dat je haar niet alleen een stuk eenvoudig te borstelen is, maar ook veel meer glanst. Want laten we eerlijk zijn, dof haar kan toch echt niet meer!