Olympios
Image default
Beauty en verzorging

Het beste voor uw haar bij de kapper in Laren (NH)

De goede kapper in Laren is de kapsalon voor u als u graag de beste verzorging heeft voor uw haar. Boven hebben wij met 100% aandacht voor u tijdens uw bezoek. Zo kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en advies. Zo kan de kapper in Laren u bijvoorbeeld adviseren op welk kapsel het beste bij u past als u niet zeker bent wat u met uw haar zal doen. Bij ons is alles mogelijk door de jarenlange ervaring en goede materialen. Door onze aangeboden organische verzorgingsproducten weet u zeker dat uw haar optimaal behandeld wordt.

Bij ons kunt u altijd terecht

Of u nou een bezoek brengt aan de kapper in Laren voor een kipbeurt, te worden geverfd of voor een exclusieve styling, u kunt altijd in de salon terecht. Bij onze kapsalon in Laren kunt u namelijk ook terecht in de avonden of het weekend. Op deze manier kunt u altijd op een geschikte tijd afspreken. Ook als u overdags de hele dag werkt of met andere bezigheden druk bent. Op afspraak is zeer veel mogelijk op gebied van uw haar en qua tijdstippen. Neem contact met de kapper in Laren op om een oplossing te vinden die bij u past.

Volledige aandacht voor de klant en het haar

De kapper in Laren staat bekend om hun uitstekende expertise, sterke prijs-kwaliteitverhouding en de volledig aandacht voor u en uw haar. Doordat er bij ons in de salon een persoon tegelijk wordt geknipt en geen kinderen zijn toegestaan hebben wij ons aandacht compleet op u en uw haar gericht. Of deze afspraak wordt ingedeeld met een leuk gesprek met de kapper of als een extra werkuurtje is totaal in uw hand. Uiteraard geeft de kapper in Laren u advies op maat en wordt uw haar behandeld met 100% natuurlijke verzorgingsproducten voor het optimale resultaat. U kunt bij ons terecht voor zowel een uitgebreide behandeling als een styling voor een afspraak.