Olympios
Image default
Beauty en verzorging

Professionele huidverbetering

Restylane is een Zweeds product. Het is een natuurlijke filler gebaseerd op hyaluronzuur. Restylane wordt gebruikt om een elastischer huid te creëren. De werking is drievoudig: diepe hydratatie, structuurverbetering en volumeherstel van de huid. Je kunt hyaluronzuur nog het best vergelijken met het zuur dat ons eigen lichaam produceert om de huid veerkrachtig en soepel te houden.

Gratis eerste consult

Zou jij langs willen komen bij Van Lennep voor een behandeling met Restylane? Bij deze nodigen we je uit in Den Haag of Oegstgeest. Dit is het telefoonnummer om een afspraak te maken: 070-737 00 88. Als bellen even niet uitkomt, kun je het online contactformulier invullen. De cosmetisch arts bij Van Lennep Kliniek, Ludy Holst, kan je tijdens een intakegesprek van alles vertellen over Restylane en alle andere mogelijke huid verbeterende behandelingen. Je kunt dan denken aan anti-rimpelbehandelingen, gezichtsbehandelingen bij acne, pigmentvlekken of een grauw gelaat, bindweefselmassage als je geen gedoe wilt met injectables of een professionele peeling.

Ongelijke, of dunne lippen?

Je lippen opvullen kan een uitkomst bieden in het geval van ongelijke lippen, dunne lippen, ouder wordende lippen, een litteken op of bij de lippen en rokerslijntjes bij de lippen. De arts gebruikt A-merk fillers met hyaluronzuur. De fillers zijn volkomen veilig. Na de behandeling heb je voor een periode van negen maanden tot een jaar zichtbaar vollere lippen. Daarna ben je natuurlijk welkom voor een vervolgafspraak.

Ook voor andere storende elementen biedt de kliniek een goede oplossing. Heb je al eens kennis gemaakt met de medische laser? Een laserbehandeling heeft als doel pigmentvlekjes, striae, acne, rosacea, rimpels en couperose minder zichtbaar te maken of helemaal te laten verdwijnen. Bijkomend effect is dat de hele huid er frisser, jonger en gezonder uitziet.

Over het opvullen van lippen en laseren valt nog veel meer te vertellen. Als jij een van deze twee of een andere behandeling overweegt, kun je vanlennepkliniek .nl raadplegen voor extra uitleg en toelichting. Je vindt er ook allerhande actuele informatie over bijvoorbeeld de impact van zon en resultaten van de gloednieuwe behandeling: HydraFacial!

Meer over dit artikel : bezoek de site