Olympios
Image default
Aanbiedingen

FarmstacleRun Heino trekt 500 deelnemers en vele bezoekers

Regen, regen en nog eens regen!

Eigenlijk was er maar één buitje die dag, alleen duurde die wel de hele dag.. Het kon de deelnemers niet deren en nagenoeg alle ingeschrevenen verschenen in verschillende tijdslots aan de finish. Dit om opstoppingen te voorkomen bij de diverse obstacles. De obstacles die in Heino ‘farmstacles’ genoemd worden om dat het parcours grotendeel een beoren klarakter heeft. Gelopen werdt door het landelijk gebied rondom Heino, door weilanden, over boerenbedrijven, over en onderdoor landbouwmachines en voertuigen en natuurlijk door de modderpoel van biologische varkenshouder Overesch

Het evenement werd gepromoot met teksten als: “nat pak hoal’n”, “onder droad deur drek vrett’n”, en “stroek duuk’n”. Fotograaf Vincent Hartman van Fotostudio STUDIOVHF was voor deze gelegenheid gebombardeerd als ‘Super Boer’ en verzorgde de fotografie voorafgaand aan het evenement en tijdens het evenement. Voor de promotiefoto’s was het lekker zonning en lag de fotograaf droog op een vlonder voor de modderpoel van de varkens. Hoe anders was het tijdens het echte evenement. Het heeftb geregend van start tot finisch. Gewapend met de nieuwe Canon EOS 5Ds met superieur autofocus systeem leverde het echter bijzonder geslaagde en sfeervolle actieshots op!

Bedrijfsfotografie

Sportfotografie behoort niet tot de core competenties van de fotografen van STUDIOVHF. Leuk is het echter wel! De studio specialiseert zich in algemene bedrijfsfotografie, reclamefotografie, productfotografie en interieurfotografie. Allemaal discip[lines waarbij de fotogaaf ‘in control’ is van het concept, de omgeveing licht en weersomstandigheden. Sportfotografie wordt dan ook als een uitdaging gezien en welkome afwisseling. STUDIOVHF is als sponsor verbonden aan deze FarmstacleRun, maar verslaat ook evenementen als de Salland d’Huzes en de PompCup Heino. Het zorgt voor vele bezoekers naar de website, vergroot de naamsbekendheid en levert uiteindelijk weer opdrachten op. Het mooie van dit soort sportklussen is ook dat de vaardigheden voor dergelijke fotografie op peil blijven en dat komt weer van pas als een opdrachtgever actiefoto’s wil als illustratie bij een artikel. Zo heeft STUDIOVHF al veel verschillende sporten gefotografeerd: voetbal, wielrennen, tafeltennis, judo, trampolinespringen, BMX-en en motorsport op het TT-circuit in Assen.

Voor een overzicht van de bedrijfsfotografie verwijzen wij u graag naar onderstaande Youtube link: 

https://www.studiovhf.com/blog/farmstacle-run-heino