Olympios
Image default
Woningen

Tegelen een dorp met een rijke historie

Wanneer je met pensioen bent verlang je steeds meer naar rust en stilte. Dit ga je niet zo snel vinden in een drukke omgeving zoals de Randstad. Daarvoor is de Randstad veel te druk en hectisch en biedt het niet de nodige rustige omgevingen waar men kan ontspannen. Waar vind je dit dan wel? Het antwoord is Noord-Limburg. Deze plek in Nederland is omringd met natuurgebieden en heeft een veel kleiner inwoneraantal dan bijvoorbeeld de Randstad. Jongeren vergelijken Noord-Limburg vaker met een stuk Nederland waar weinig tot niks te beleven valt. Dit is natuurlijk zeer overdreven en het is zeker niet zo dat er niks te beleven valt in Noord-Limburg. Er zijn echter dorpen die bekend staan om hun rust en daardoor perfect zijn wanneer je op zoek bent naar een rustigere leefomgeving.  

 

Een Dorp met veel historie 

Tegelen is een rustig dorp gelegen in de gemeente Venlo. Het dorp heeft ongeveer 15000 inwoners. Misschien denk je: ”15000 inwoners? Dat is toch best veel voor een dorp!” Dat klopt, maar de indeling van het dorp is nog steeds vergelijkbaar met kleinere dorpen in de buurt. Over het algemeen heeft tegelen geen druk centrum met vele winkels. Wat Tegelen wel heeft is mooie natuurgebieden en vele oude historische gebouwen. Tegelen was zelf in de prehistorie al bewoond door verschillende stammen. Er zijn ook veel vondsten van skeletten, kruiken en vazen uit de prehistorische periode gedaan. 

 

 

Jouw makelaar in Tegelen 

Nu je meer informatie hebt over Tegelen is het tijd om voor jou een geschikte makelaar te vinden. Wanneer je Googled “Makelaar Tegelen” zul je al snel veel makelaars vinden waardoor het misschien iets minder overzichtelijk voor je wordt. Onze tip is daarom om eerst met de makelaar contact op te nemen en kijken of er een fysiek kennismaking gesprek kan plaatsvinden. Op deze manier maak je al kennis met de makelaar en kun je meteen kijken hoe het zit qua vertrouwen. Heb je daar geen tijd voor? Dan raden we je aan zo snel mogelijk contact op te nemen me Eugene Schreinemachers. Hij staat jou graag te woord en beantwoord al je vragen die jij hebt over je toekomstige woning. Met meer dan 30 jaar ervaring in verkoop aankoop en verhuur weet u zeker dat u goed zit bij Eugene Schreinemachers. We hopen dat deze blog u heeft geholpen om de juiste keuze te maken voor uw toekomstige woning. 

https://www.eugeneschreinemachers.nl/42-6966/makelaar-tegelen