Olympios
Image default
Webdesign

Diverse digital signage toepassingen

Digital signage toepassingen oftewel beeldschermcommunicatie is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de samenleving. Beeldschermen, zowel groot als klein, worden op zoveel manieren gebruikt om informatie door te geven dat het al heel gewoon geworden is.

Welke toepassingen zijn er mogelijk?

Beeldschermcommunicatie kent diverse toepassingen. Dit zijn de volgende: muziek, mobile signage, (instore) interactive, digital signage of social media integratie. Voor ieder bedrijf geldt dat een bepaalde toepassing het beste is. In overleg met QYN kan bepaald worden wat voor jouw onderneming werkt.

Gebruik van muziek

Kies je bijvoorbeeld voor muziek dan betekent dit dat je in een wachtkamer of winkel een passende achtergrondmuziek laat horen. Hierbij is het vooral belangrijk dat deze goed bij de situatie past. De muziek wordt door QYN geïnstalleerd en ze nemen ook het onderhoud ervan voor hun rekening. Op die manier ben jij er als ondernemer van verzekerd dat het altijd werkt en heb je er geen omkijken meer naar.

Mobiel signage

In het geval van mobile signage kan dit toegepast worden op de mobiele telefoon van de klant. Je kunt er op deze manier voor zorgen dat de klant de nodige informatie over bepaalde producten op de smartphone te zien krijgt of deze mee naar huis kan nemen om daar nog eens rustig te bekijken.

Voor klant en personeel

Wat voor de klant geldt kan ook voor het personeel in een winkel toegepast worden. Als zij de beschikking hebben over een tablet waarop ze alle informatie eenvoudig kunnen vinden kunnen ze deze aan klanten tonen en raadplegen indien nodig. De informatievoorziening en goed werkende tablets neemt QYN voor zijn rekening. Op die manier weet je als ondernemer zeker dat je personeel over de juiste informatie beschikt en dat deze altijd werkt. Op die manier kun je de klant altijd goed helpen en behoud je deze ook.

Meer over dit artikel : bezoek de site