Olympios
Image default
Industrie

Grote binnen- en buitenopslag voor uw staal op maat

Bassa Staal heeft enorme voorraaden staal voor nationale en internationale klanten. En wist u dat deze specialist het staal voor u op maat maakt? Zo weet u zeker dat het aan uw wensen voldoet. Deze specialist kan altijd aan uw behoeftes voldoen, omdat ze een grote binnenopslag van 7000 m² en buitenopslag van 6000 m² hebben. Van het staal worden gelaste en naadloze buizen, staf-en balkijzer, platen, koudgewalste profielen en blank staal gemaakt. Uiteraard zijn de producten enkel van de beste kwaliteit en geschikt voor allerlei doeleinden. Heeft u staal op maat laten maken, maar beschikt u zelf niet over transportmiddelen? Geen probleem! Deze specialist levert graag uw grote en kleine bestellingen op de gewenste plaats van bestemming.

Blank staal op maat laten maken

Kiest u ook voor een specialist als Bassa Staal? Dit bedrijf maakt voor u blank staal op maat. Hier ontvangt u altijd een persoonlijke oplossing, zodat het staal altijd aan uw wensen voldoet. Door jarenlange ervaring in de staalbranche weten de specialisten waar zij over praten. Blank staal is het meest gebruikte materiaalsoort op de Nederlandse markt. Omdat er enkel een dunne olielaag op het staal wordt aangebracht zonder verdere beschermlaag, heet het Blank staal. Een andere naam die wordt gebruikt voor blank staal is staal 37. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het op maat laten maken van staal? Neem dan contact op met de specialist en profiteer van uitstekende service en producten van hoogwaardige kwaliteit.

Staal op maat laten maken door de specialist

Kiest u ervoor om staal op maat te laten maken? Dan doet u dit natuurlijk bij een specialist. Bassa Staal helpt u graag aan bewerkt staal, dat past bij uw wensen. Met meer dan 70 jaar ervaring in de staalbranche bent u verzekerd van een oplossing die geheel aan uw wensen voldoet. Omdat elke wens anders is, wordt er altijd gekozen voor een persoonlijk aanpak. Kwaliteit, flexibiliteit en servicegerichtheid. Dat is wat u mag verwachten van Bassa Staal. Weet u al hoe u het staal op maat wilt laten maken? U heeft keuze uit zagen, snijden, stralen, knippen en galvaniseren. Lastig kiezen wat de beste optie is? De specialisten voorzien u graag van deskundig advies.