Olympios
Image default
Auto’s en Motoren

Originele Volkswagen onderdelen? Paruzzi

Luchtgekoelde Volkswagen onderdelen zijn 24/7 te bestellen in de online shop van Paruzzi. Als je aan het sleutelen bent en er achter komt dat dat ene onderdeel nu echt vervangen moet worden, kun je dus in actie komen. De meeste parts zijn op voorraad en kunnen direct verzonden worden naar jouw huisadres.

Het Paruzzi team houdt de kwaliteit van de voorraad goed in de gaten, daar wordt zeker niet op bezuinigd. Er zijn zowel opgeknapte als gloednieuwe onderdelen. In totaal heb je de keuze uit meer dan 300 merken. Paruzzi heeft contacten met VW Classic Parts en dat betekent dat er heel veel originele items tot je beschikking staan. Deze komen rechtstreeks uit het Duitse magazijn naar Paruzzi in Yerseke.

Het gaat dan om parts voor zowel water- als luchtgekoelde Volkswagens. Heb je een vraag, wellicht vind je het antwoord op een van de technische pagina’s. Daar worden allerlei handelingen en reparaties uitgelegd. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met Paruzzi: +31(0)113-503555 en sales @paruzzi. com.

Kever shop

Een uitstekende Kever shop waar je kwaliteitsproducten kunt aanschaffen, zo staat Paruzzi bekend. Heb jij een klassieke Beetle, een brilkever met een gaspedaal of een uitvoering met liggende koplampen? Neem eens een kijkje op Paruzzi.com! Het zal je verbazen hoe uitgebreid het assortiment is.

Paruzzi bestaat al sinds 1989 en is uitgegroeid tot dé online VW-specialist. Veel onderdelen die je niet meer bij de dealer vindt, kun je wel kopen bij Paruzzi. Ook accessoires zijn leverbaar. Een paar voorbeelden: een vintage ventilator, jaloezieën voor VW-achterramen en een dashboard-vaasje. Een echte aanrader is de prachtige catalogus. Als jij VW-fan bent is dit mooie blad met foto’s en beschrijvingen een must. En laten we het Paruzzi magazine niet vergeten. Het verschijnt regelmatig en bevat eindeloos veel tips, weetjes en natuurlijk nieuws op het gebied van Volkswagens.

Meer over dit artikel : bezoek de site