Olympios
Image default
Auto’s en Motoren

123-theorie: dé motortheoriecursus in Utrecht met hoog slagingspercentage

Ben je op zoek naar een betrouwbare en effectieve motortheoriecursus in Nederland? Dan zit je bij 123-theorie 100% goed! Met een focus op Utrecht (en vele andere steden) bieden zij een uitgebreide motortheoriecursus aan waarbij je zowel les krijgt van ervaren docenten als de mogelijkheid hebt om direct het motortheorie-examen af te leggen. Ze bieden een motortheoriecursus in Utrecht aan waarbij je ’s ochtends les krijgt van ervaren docenten en ’s middags met de groep naar het CBR gaat om het motortheorie-examen af te leggen. Met een indrukwekkend slagingspercentage van 83% in Utrecht, overtreffen zij niet alleen andere theoriescholen, maar ook het gemiddelde slagingspercentage van het CBR. Met maar liefst 18 cursuslocaties verspreid over Nederland, is er altijd een locatie bij jou in de buurt.

Meer dan 140.000 leerlingen zijn al geslaagd bij 123-theorie in Utrecht. Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in voor de cursus motortheorie in Utrecht via hun website. Ze bieden ook de mogelijkheid om via hen een CBR-examen in Utrecht te reserveren. De kosten voor het examen zijn €41,- voor een standaard examen in Utrecht en €53,- voor een verlengd examen met extra tijd in Utrecht. Na inschrijving krijg je toegang tot hun digitale oefenomgeving in Utrecht, waar je kunt oefenen met motortheorie-examenvragen.De weg naar succes begint hier!

Wat is het adres van de cursuslocatie?

Het adres van de cursuslocatie voor het motortheorie examen in Leeuwarden is Douwe Tammingaweg 30. Wil je meer informatie of heb je een vraag waarvan je het antwoord niet op de website kunt vinden, dan kun je het beste contact opnemen met 123-theorie.nl. Zij kunnen je voorzien van de juiste informatie. Je kunt hen bellen op 085 060 1230 of een WhatsApp-bericht sturen naar 0629 99 99 62. Daarnaast kun je ook een e-mail sturen naar info@123-theorie.nl. Het hoofdkantoor van 123-theorie.nl is gevestigd aan de Frijdastraat 17, 2288 EX Rijswijk. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Op zaterdag en zondag is het kantoor gesloten. Voor meer informatie kun je ook terecht op de website van 123-theorie.nl.

Zonder teveel moeite kan jij het CBR motor theorie examen halen na de 123-theorie motorcursus

Met de 123-theorie motorcursus kan jij zonder teveel moeite het CBR motor theorie examen halen. Deze cursus is speciaal ontworpen om jou alle kennis en vaardigheden bij te brengen die je nodig hebt om te slagen. Of je nu een ervaren motorrijder bent of net begint met leren, de 123-theorie motorcursus is geschikt voor iedereen.

Tijdens de cursus word je stap voor stap begeleid en leer je alle ins en outs van het motorverkeer. De lesstof wordt op een begrijpelijke en interactieve manier gepresenteerd, zodat je het snel kunt begrijpen en onthouden.

Na het volgen van de 123-theorie motorcursus ben je goed voorbereid op het CBR motor theorie examen en heb je alle kennis in huis om veilig en verantwoord de weg op te gaan met je motor. Waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in voor de 123-theorie motorcursus en slaag moeiteloos voor je examen!

https://www.123-theorie.nl/