Olympios
Image default
Alarmsysteem

Veiligheidtips voor schoolgaande kinderen

Veiligheidtips voor schoolgaande kinderen

De start van school is spannend. Het is een vlaag van activiteit – boodschappen doen op school, kleding kopen en misschien staat er een nieuwe rugzak in de winkel. Er moeten beslissingen worden genomen, misschien een nieuwe bushalte om te onderzoeken, en een lunchmenu op school om over te buigen.

En natuurlijk zijn er nieuwe zorgen over de veiligheid: straatovergangen op weg naar de bushalte of school, zware rugzakken en uren na schooltijd alleen thuis. Neem een ​​deel van de zorgen uit uw voorbereidingen met onze back to school veiligheidstips:

1. Veilig oversteken
Afhankelijk van hun leeftijd – en vooropgesteld dat je kinderen gewetensvol zijn over straatveiligheid – is lopen naar de bushalte (of school) een geweldige manier om persoonlijke verantwoordelijkheid te leren. Als je klaar bent om je kinderen alleen te laten lopen, zorg er dan voor dat je de looproute een paar keer oefent voordat de school begint. Zorg ervoor dat ze de route goed kennen, inclusief bekend zijn met potentiële gevarenzones. Als je kunt, moedig je kinderen aan om met een vriend of andere kinderen uit de buurt te lopen.

2. Veilig naar school fietsen
Als je kinderen fietsen naar school rijden, zijn onze wandelrichtlijnen nog steeds van toepassing; oefen bijvoorbeeld de route van tevoren uit. Zorg er bovendien voor dat uw kinderen weten dat ze één bestand moeten rijden, aan de rechterkant van de weg. Ze moeten altijd een volledige stop maken voordat ze de straat oversteken en moeten hun fiets door alle kruisingen lopen. Zorg ervoor dat ze te allen tijde een helm dragen.

3. Veilig met de bus naar school
Als uw kind de bus berijdt, wordt veel van hun veiligheid opgevangen, maar dat betekent niet dat er geen enkele tips zijn om te geven: leer ze ver van de stoeprand staan ​​- ten minste drie stappen is een goede vuistregel – en altijd altijd de straat voor de bus oversteken, op minimaal 10 voet van de voorruit. En hoewel auto’s op beide manieren moeten worden gestopt, moeten je kinderen altijd links-rechts-links kijken voordat ze overrijden.

4. Vreemdeling Gevaar
Zelfs oudere kinderen kunnen een herinnering nodig hebben: wees u altijd bewust van uw omgeving, vooral wanneer u alleen loopt. Herinner wandelaars eraan dat als ze ooit vermoeden dat ze worden gevolgd, of als een vreemdeling hen ooit op straat benadert, ze hardop moeten zeggen: “Je bent niet mijn moeder / vader!” En zoek onmiddellijk een vertrouwde volwassene of buur of zelfs een bedrijf in de buurt, bibliotheek, politiebureau of een andere openbare veiligheidszone.

5. Let op je rugzak
Wat met mappen, mappen, notebooks en boeken met meerdere onderwerpen, de rugzakken van je kinderen worden snel groot. Houd hun rug veilig met een ergonomisch model (ja, echt waar, ze bestaan), wat zal helpen om het gewicht te verdelen. Houd ook rugzakken tot minder dan 20% van het lichaamsgewicht van een kind, bijvoorbeeld niet meer dan 20 pond voor een student van 100 pond.

6. Home Alone voorzorgsmaatregelen
We hebben het niet over comedic, film-waardige valstrikken; we zijn meer gericht op eenvoudige dingen die u kunt doen als uw kinderen thuiskomen voordat u dat doet. Voorzorgsmaatregelen kunnen zo eenvoudig zijn als uw kinderen vragen om te sms’en wanneer ze thuiskomen, om thuisblijvers op de hoogte te stellen dat uw kinderen elke dag een paar uur alleen thuis zullen zijn (en uw kinderen laten weten dat ze altijd contact kunnen opnemen met de kinderen). buren voor hulp).

Overweeg ook de voordelen van slimme huisveiligheid. Nieuwe technologie maakt het mogelijk dat uw sloten u automatisch een sms sturen wanneer uw kinderen de deur binnenkomen, of uw camerabeveiligingssysteem om u een video te sturen waarin uw kinderen hun huiswerk maken. Je kunt zelfs slimme apparaten instellen om een ​​warme, voedzame naschoolse snack klaar te maken.

Meer over dit artikel : bezoek de site