Olympios
Image default
Aanbiedingen

Led verlichting heeft de toekomst

Led verlichting wordt vandaag de dag alsmaar gewilder. Mensen hebben er een goede reden voor om over te stappen op led verlichting. Deze lampen zijn namelijk niet alleen geschikt voor op kantoor, maar kunnen ook voor een gezellige en knusse sfeer zorgen in de slaap- of woonkamer. Eigenlijk kunnen ze in iedere ruimte. Gloei- en halogeenlampen moeten dan ook steeds vaker plaats maken voor de energiezuinige led-variant. Hoewel led lampen in aanschaf duurder zijn dan gloei- of halogeenlampen, zijn ze op de langere termijn wel degelijk goedkoper. Maar waardoor komt dat nu precies? In deze blog geven wij antwoord op die vraag, dus lees snel verder!

Een duurzaam alternatief

Zoals we allemaal weten zijn gloeilampen echte energieverbruikers. Ze verbruiken maar liefst 90 procent meer energie dan led lampen. Dit komt omdat heel veel energie verloren gaat aan warmte. Led lampen daarentegen gebruiken vrijwel alle energie om licht te produceren. Er gaat nauwelijks energie verloren aan warmte. Je kunt dus stellen dat led lampen een stuk duurzamer zijn dan andere soorten lampen. Voor veel mensen is dit één van de belangrijkste redenen om voor led verlichting te kiezen. Naast het feit dat je het verschil aan het eind van de maand duidelijk in je portemonnee kunt voelen, is het ook nog eens veel beter voor het milieu. Kies de volgende keer dus voor een led lamp wanneer je weer eens voor het schap met verlichting staat.

Veel langere levensduur

Wanneer je besluit om led lampen aan te schaffen, hoef je je geen zorgen te maken over de levensduur ervan. Led lampen hebben namelijk een veel langere levensduur dan gloei- of halogeenlampen. Zelfs spaarlampen gaan beduidend minder lang mee. Onderaan de streep betekent dat, dat je veel minder vaak nieuwe lampen hoeft te kopen. Led lampen kunnen tegen een stootje.

Keuze, keuze, keuze

Led lampen zijn te verkrijgen in verschillende maten, vormen en warmte van het licht, ook wel de kleurtemperatuur genoemd. Zo heb je led lampen die warm wit licht schijnen, maar ook lampen die van kleur kunnen wisselen. Of kijk eens bij de verschillende led panelen die worden aangeboden. Deze panelen worden in het plafond weggewerkt, waardoor het een strakke en moderne uitstraling geeft. Tevens nemen deze panelen minder ruimte in beslag. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je er per ongeluk tegenaan loopt!

 

https://www.ledlichtstunter.nl/

Gerelateerde artikelen

Wat is Amazon FBA, waar dient het voor en hoe verkoop je op dit platform?

Uw producten versturen in verzendzakken

Voor welke houten vloer kies jij?