Olympios
Image default
Internet marketing

Zeg het met video

Zeg het met video

Het sterkste verhaal vertel je niet… dat laat je zien. Met video. En net zoals ieder bedrijf en ieder verhaal uniek is, is ook iedere video maatwerk. Erg leuk, want zo kun je je op een manier presenteren die bij jou past, aansluit op wie je bent en dit op een eigen wijze laten zien. Maar let op. Een video is snel gemaakt, maar een góede video… dat vraagt om vakmanschap, kennis en professionele apparatuur. Daarom doe je er goed aan jouw video bij een extern en professioneel bedrijf te laten maken. Een partij die daar veel ervaring mee heeft is videomarketingbureau ZoomWorks.

Een video laten maken bij ZoomWorks

Het fijne van ZoomWorks is dat ze alle disciplines in eigen huis hebben. Van online marketeers en tekstschrijvers, tot grafisch designers, cameramannen en audio engineers… allemaal werken ze dagelijks aan video’s en animaties voor diverse klanten. Hierdoor hebben ze ruime ervaring en weten ze wat werkt, maar ook wat niet werkt. Waardoor ze je goed kunnen begeleiden en adviseren bij het maken van de juiste keuzes voor jouw video. Want een goede video die naadloos aansluit op jouw organisatie en identiteit, die maak je samen.

Hoe gaat een video laten maken?

Een goede video begint bij een heldere visie. Wat wil je vertellen, hoe en aan wie? Wees zo gedetailleerd en concreet mogelijk bij het beantwoorden van deze vragen. Dit vormt namelijk de basis voor de rest van het proces. De online marketeers van ZoomWorks helpen je hierbij en vragen je de hemd van het lijf. Vervolgens gaan de tekstschrijvers aan de slag om jouw verhaal in concrete woorden te vertellen. Ondertussen maken de grafisch designers een aantal afbeeldingen waarin je een eerste idee krijgt van de uitstraling van jouw video. De tekst en stijl gaan een paar keer heen en weer, totdat er iets ligt waar iedereen enthousiast over is. Dan is het tijd om de tekstuele verhaallijn verder uit te werken in concrete beelden: een script. Wanneer ook deze akkoord is wordt er een draaiboek gemaakt ter voorbereiding van misschien wel het leukste onderdeel: de opnames! Tijdens de filmdag(en) wordt er zo veel mogelijk vastgelegd, zodat de video editor vervolgens ruime keuze heeft bij het monteren van jouw video. Nadat er ook geluid onder is gezet gaat de video net zo lang over en weer totdat er een video ligt waar iedereen blij van wordt.

Meer informatie over video?

Ben je nieuwsgierig naar welke video’s ZoomWorks al heeft mogen maken voor hun klanten? Of wil je meer informatie over een video laten maken en de mogelijkheden hierin? Neem dan eens een kijkje op hun website of neem contact met ze op. De enthousiaste audiovisuele specialisten van ZoomWorks vertellen je er graag meer over!

https://zoomworks.nl/video-laten-maken/