Olympios
Image default
Groothandel

RVS fittingen eenvoudig bestellen in binnen- en buitenland

Zoekt u RVS fittingen? Technisch Handelsbureau Hellebeuk heeft een groot assortiment beschikbaar in heel Europa. Heeft u een onderneming in het buitenland of maakt u gebruik van buitenlandse vestigingen? Maak gebruik van de levering door heel Europa via Technisch Handelsbureau Hellebeuk. Dan bestelt u een RVS verloopstuk, speciale lasfittingen of iets anders eenvoudig en snel. Heeft u behoefte aan andere fittingen? Hellebeuk biedt een ruim assortiment met daarin ook diverse soorten persfittingen, zoals overschuiffittingen, T-vormige fittingen en nog veel meer. Weet u niet welke fitting u wilt bestellen? Neem contact op met Hellebeuk voor persoonlijk advies.

Waar houdt u rekening mee bij het kopen van RVS fittingen?

RVS fittingen schaft u uiteraard aan bij een expert. Technisch Handelsbureau Hellebeuk is een specialist met een ruim assortiment met diverse fittingen. Weet u waar u op moet letten bij het kopen ervan? Vier onderwerpen die van belang zijn, zijn de kwaliteit, de maatvoering, de toepassing en de normering. De maat, toepassing en normering moeten passen bij het doel en het buizensysteem dat u heeft. De hoge kwaliteit is een garantie voor een lange levensduur. Hierover hoeft u zich geen zorgen te maken bij Hellebeuk, de fittingen zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit! Zo lekken ze nooit en zorgen ze voor een luchtdichte afsluiting.

RVS fittingen zijn ideaal voor de overgang en het verdelen van uw buizen

Worden er bij u in de fabriek buizen gebruikt om vloeistoffen of gassen van A naar B te brengen? U heeft dan onderdelen nodig die niet lekken en van goede kwaliteit zijn. Misschien herkent u wel dat een vloeistof of gas naar meerdere stations worden vervoerd. Dit doet u met een RVS verloopstuk en fittingen. In het ruime assortiment van Hellebeuk vindt u een verscheidenheid aan RVS fittingen met passende verloopstukken voor het vervoeren van al uw vloeistoffen en gassen. Voor de waterleiding heeft u een kleinere diameter nodig. Gebruik dan een RVS verloopstuk met een concentrische vorm. De expert heeft altijd passende RVS fittingen.