Olympios
Image default
Woningen

Een makelaarskantoor is een gespecialiseerd bedrijf dat een leidende positie inneemt.Een makelaarskantoor is een gespecialiseerd bedrijf dat een leidende positie inneemt op de vastgoedmarkt, u verwelkomt en u graag zowel informatie als praktische assistentie geeft over zaken die voor u van belang zijn bij de uitvoering van vastgoedtransacties.
Het belangrijkste principe van het bureau is een hoge cultuur van dienstverlening aan de bevolking, gebaseerd op transparantie en vertrouwen in relaties met klanten.
Wij bieden appartementen aan in alle nieuwe gebouwen in de stad. We hebben samenwerkingsovereenkomsten gesloten met bouwbedrijven uit de stad. We verkopen niet alleen appartementen in gebouwen in aanbouw en verhuur, maar we kunnen ook aanbieden om reparaties uit te voeren in een nieuw appartement, wat erg handig is voor kopers van appartementen in nieuwbouw, omdat deze vaak zonder afwerking worden verhuurd.
We doen ons best om ervoor te zorgen dat u kalm bent over het resultaat van de transactie, zodat de gemoedsrust en het plezier van de aankoop nergens door overschaduwd worden. We worden aanbevolen aan vrienden! Onze klanten worden onze vrienden.                                We zijn erg voorzichtig met de kwaliteit van onze diensten, daarom zijn we het enige bedrijf in de stad met een eigen afdeling kwaliteitscontrole, die regelmatig het proces van verkopen, kopen en elke interactie met de klant controleert.

 

 

 

Appartement te koop

https://be.propenda.com/