Olympios
Image default
Telefonie

3CX software met WebMeeting was precies wat we zochten

We hadden nog geen idee wat de 3CX software WebMeeting nodig hadden voor ons bedrijf. In het beginnen gebruikte we allemaal gratis programma’s om mee te vergaderen. Nu met corona tijd moet dat ook wel omdat iedereen thuis zit te werken. Maar we hadden al snel door dat sommige mensen het niet fijn vonden om met een bepaald programma te werken en dan daarna weer in een ander systeem te werken dat weer niet met elkaar koppelt. Daarom gingen we op zoek naar iets waar we alles mee konden doen.

De voordelen van WebMeeting van 3CX

Er waren veel voordelen op te noemen bij WebMeeting van 3CX. Een van die grote voordelen is dat bijna alle communicatiemiddelen en andere systemen via één systeem werkte. Hierdoor hoefde we ons niet verder te ontwikkelen in andere systemen die weer onduidelijk waren en daarbij ook verwarring bracht bij het personeel. Nog een voordeel is dat je makkelijk bestanden met medewerkers kan delen en daarnaast op een eenvoudige manier webinars kan organiseren voor andere mensen om te bekijken. Dit vonden wij erg interessant, want ons bedrijf had het erover om binnenkort te starten met webinars om zo meer kennis te delen met andere ondernemers.

We willen niet meer terug

Nu was alleen de vraag waar we deze software voor een goede prijs konden regelen. Na een tijdje zoeken kwam ik bij NuCall terecht en daar hadden ze een goede aanbieding staan voor een abonnement. Dit liet ik aan de eigenaar van het bedrijf zien en die leek het ook een goed idee om hiermee aan de slag te gaan. Na een goed overleg met de medewerkers van NuCall, kwamen we op een akkoord en konden we daarna het contract ondertekenen. Iedereen in het bedrijf vindt werken met 3CX erg fijn en praktisch.

Bezoek de website

Bent u benieuwd wat NuCall voor uw bedrijf kan aanbieden als het gaat om communicatiemiddelen? Bekijk dan eens het gehele assortiment van NuCall via www.nucall.nl voor meer informatie over hun producten en wat ze precies inhouden voor uw bedrijf. U kunt ook direct een 3CX demo aanvragen.