Olympios
Image default
Management

Best business ideas for 2021

Beste bedrijfsideeën voor 2021

 

Dus, je houdt van het idee om met woorden te werken, maar niet per se van de gedachte om ze allemaal te creëren?

 

Snel! Wat is uw mening over de Oxford-komma?

 

Als alleen al de gedachte aan deze vraag je bloed doet koken, dan ben je misschien een uitstekende freelance redacteur of corrector.

 

Redacteuren werken gedurende het hele schrijfproces met schrijvers samen en controleren hun werk op spelling, grammatica en zinsbouw (potentiële redacteuren zullen aan deze zin kunnen zien hoe ik over de Oxford-komma denk). Redacteuren kunnen zelfs commentaar geven op verhaallijnen of personages, en zo helpen met de fundamentele ontwikkeling van het werk.

Correctoren, aan de andere kant, geven een geschreven stuk de laatste controle om er zeker van te zijn dat er geen fouten in staan, en vormen de laatste verdedigingslinie voordat een stuk de markt op gaat. Het is best spannend als je erover nadenkt, het enige zijn dat tussen de schrijver en een ramp staat.

Kortom, schrijvers willen je betalen om hun fouten te corrigeren. En ze betalen goed.

 

Kijk maar naar Nikki van .

 

Als worstelende alleenstaande moeder van twee kinderen op zoek naar ideeën voor een eigen bedrijf met lage opstartkosten, wendde ze zich tot het aanbieden van freelance proeflees- en redactiediensten aan bedrijven, schrijvers en studenten.  Nikki verdient nu $4,000-6,000 per maand!

 

Klaar om te beginnen? Bekijk dan mijn definitieve gids voor de beste . Of bekijk dit ongelooflijke programma waarmee je in 30 dagen geld kunt verdienen als proeflezer!

 

Misschien zijn het niet de woorden waar je van houdt. Voor al u aantal crunchers en excel fanaten die er zijn, ik zie je!

 

Belastingvoorbereiding is een van de meest lucratieve kleine zakelijke ideeën die je kunt beginnen.

 

Boekhouding

Elk klein bedrijf moet uitgaven, facturen en lonen bijhouden.

 

En als freelance boekhouder zorg jij daarvoor. Je helpt met het registreren van verkopen, het archiveren van bonnetjes, en het betalen van hun rekeningen.

 

Hier is het beste nieuws: je hebt geen specifieke kwalificaties nodig om boekhouder te worden. Ja, als je goed bent met cijfers, kun je vandaag nog een freelance boekhoudbedrijf beginnen!

 

Er zijn zelfs heel wat freelance boekhoudjobs te vinden op marktplaatsen zoals .

 

Kijk voor inspiratie eens op .

 

Jenna stopte met haar carrière in het bedrijfsleven om meer flexibiliteit te hebben. Nadat ze haar vaardigheden had bijgespijkerd, ging ze aan de slag als freelance boekhouder.

 

Tegenwoordig werkt Jenna met 15 klanten en is ze op weg om $75.000 te verdienen in haar tweede jaar, terwijl ze vanuit huis werkt en voor haar 2 kinderen zorgt.

 

Hoe kun jij worden zoals Jenna? Begin met het bekijken van mijn gids: Zoek dan naar de beste online boekhoudkundige banen.

 

Belastingvoorbereiding

Als je een cijferkanjer bent en op zoek bent naar een leuk bijbaantje, overweeg dan eens freelance belastingvoorbereiding voor meer seizoensgebonden werk. Normaal gesproken help je particulieren bij het voorbereiden van hun belastingaangifte, omdat dat minder ingewikkeld is dan voor bedrijven.

 

Het is niet moeilijk om aan de slag te gaan – van de iets minder dan 725.000 belastingvoorbereiders in de VS, zijn er zo’n 600.000-700.000.

 

Gewoon op zoek naar fiscale opleiding middelen op uw lokale community college of goedkope cursussen op nationale fiscale voorbereiding bedrijven zoals H & R Block, Liberty Tax Service, en .

 

Neem dan een , en je bent goed om te gaan! 

 

Virtuele assistent met de hand op de laptop en koffie in de andere hand

Met zo veel mensen werken vanuit huis, als gevolg van de pandemie of anderszins, de virtuele assistent-industrie is nu een van de industrieën in de VS.

 

Er wordt gezegd dat een virtuele assistent alles doet wat een gewone assistent doet, behalve koffie brengen voor hun werkgever. U werkt op afstand en voert alle soorten taken uit voor uw klanten.

 

Als een virtuele assistent, kunt u verantwoordelijk zijn voor:

 

Het boeken van afspraken

Het maken van reisarrangementen

Gegevens invoeren

Beheer van websites

Productie van inhoud

Klantenservice

Als dit idee voor een klein bedrijf je intrigeert, bekijk dan mijn uitgebreide analyse om erachter te komen .

 

Hoeveel woorden kun je in een minuut typen?

 

Als het antwoord veel is, dan kunt u transcriptionist bovenaan uw lijst van goedkope bedrijfsideeën zetten.

 

Simpel gezegd is een transcriptionist iemand die luistert naar audio, zowel opgenomen als live, en het omzet naar een geschreven formaat.

 

Er zijn veel mogelijkheden voor freelance transcriptionisten om geld te gaan verdienen met het transcriberen van zakelijke vergaderingen, rechtszittingen, webconferenties, seminars, en meer. Ga naar een toespraak op TED Talks kijken, en je vindt een transcriptie onder de video. Hetzelfde kan gezegd worden van veel podcasts. Dit is gedaan door een transcriptionist.

 

Klinkt dit interessant?

 

 besloot haar eigen transcriptiebedrijf te beginnen, en binnen een maand vond ze haar eerste klant. Ze kan nu zelfstandig werken en ’s nachts doorslapen zonder zich zorgen te maken over haar baan.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/