Wilt u uw bedrijf uitbreiden en heeft u hiervoor personeel nodig? Maar wilt u eigenlijk geen werknemers aannemen? Dan is een overeenkomst met een payroll bedrijf in de buurt van Breda iets voor u. U werft zelf uw personeel, bepaalt het salaris en hebt zeggenschap over de werknemer, maar formeel is de werknemer in dienst bij de payrollwerkgever. Met Renew Payroll als juridisch werkgever kunt u werknemen zonder zorgen. De ondernemer is de feitelijke werkgever maar heeft geen enkele arbeidsrechtelijke en juridische verantwoordelijkheden meer. Hierdoor ervaart u een veel minder stressvol ondernemerschap. Het payroll bedrijf nabij Breda maakt ondernemen sprankelend. En niet alleen voor werkgevers, maar ook voor werknemers!

Moeite, tijd en geld besparen: het payroll bedrijf nabij Breda maakt het mogelijk

Tijdbesparing, minder risico’s en meer flexibiliteit zijn voordelen van payrolling. Maar dat is niet het enige, u heeft als werkgever namelijk een nauwkeurig inzicht in uw personeels- en salariskosten omdat u periodiek één factuur ontvangt en een vast tarief betaald. Ook weet u vooraf exact wat uw personele kosten zijn, zodat u daar rekening mee kunt houden in uw berekeningen. Facturen en/of aangiften van instanties zoals het UWV, de Belastingdienst, de Arbo-dienst, de verzuimverzekering en accountants en andere pensioen- en aanverwante verzekeringen ontvangt u niet meer. Wilt u graag een werknemer in dienst maar niet de papieren rompslomp van het werkgeven eromheen? Dan is Renew Payroll in de buurt van Breda dé oplossing voor u!

Medewerkers centraal bij het payroll bedrijf in de omgeving van Breda

Een groot aantal werknemers en een hoop werkgevers willen een samenwerking aangaan met Renew Payroll, een payroll bedrijf in Breda. Deze professionele dienstverlener in regio Breda stelt de medewerker centraal. Voor de werkgevers neemt het payroll bedrijf de werkzaamheden uit handen waar zij minder goed in zijn. Wat betekent dit voor de werknemers? Stipte salarisbetaling, persoonlijke en professionele begeleiding en een goede pensioenregeling via StiPP. Payrolling geeft geen veranderingen in de dagelijkse werkzaamheden van de werknemer, alleen het salaris wordt betaald door het payroll bedrijf nabij Breda. Is payroll iets voor uw onderneming? Renew Payroll zorgt uitstekend voor uw medewerkers.