Ga voor glasbewassing en het hogedrukreinigen van bijvoorbeeld uw tegels naar een specialist. Hier kunt u zowel terecht als particulier, maar ook als ondernemer. Dit zijn er vaak meer dan u in eerste instantie denkt. Het schoonmaken hiervan is tijdrovend en op sommige hoogtes misschien wel gevaarlijk. Onveilig werken mag niet meer voorkomen. Een schoonmaakbedrijf in Almere, genaamd HRS Hoogbouw Reinigings Service, specialiseert zich met name in het veilig schoonmaken van het glas van gebouwen en appartementen. Hierbij geeft deze specialist extra aandacht aan de juiste materialen, goed opgeleide medewerkers, een risico-inventarisatie en scherpe tarieven. Zo bent u verzekerd van de beste glasbewassing tegen een goede prijs.

Uw muren beklad met graffiti? Dit schoonmaakbedrijf verwijdert het voor u in Almere 

Als u in Almere woont ontgaat u het vast niet: de vele graffiti die u op de muren vindt. Soms kan het er mooi uit zien, maar vaak is het ook erg vervelend. Zeker wanneer de graffiti op uw woning of bedrijfspand is gespoten. Een snelle verwijdering hiervan zorgt ervoor dat uw bedrijf bijvoorbeeld geen imagoschade oploopt. Schakel deze specialist dus snel in! Met behulp van heetwaterreiniging laat de verf van de graffiti eenvoudig los. Hierna vindt een efficiënte en doeltreffende reguliere reiniging plaats. Last van graffiti op grote hoogtes? HRS Hoogbouw Reinigings Service biedt de graffitiverwijdering ook aan in combinatie met een van hun hoogwerkers.

Galerijen, hekwerken, stoeptegels en gevels weer als nieuw met het schoonmaakbedrijf in Almere

Het nieuw laten aanleggen van tegels, het bouwen van een huis of het plaatsen van nieuw glas, in eerste instantie ziet het er mooi uit. Maar na verloop van jaren merkt u al snel dat het de mooie kleur verliest. Alg en mos geven uw hekken en tegels een groene kleur en uw muren zijn een aantal tinten donkerder dan voorheen. Vaak valt dit u niet eens meteen op, omdat dit geleidelijk gaat. Echter, voor bezoekers of gasten is dit het eerste wat zij zien. Kies voor een perfecte eerste indruk met de diensten van het schoonmaakbedrijf uit Almere: HRS Hoogbouw Reinigings Service. Met hun hogedrukreinigingsservice is uw bestrating en hekwerk binnen mum van tijd weer als nieuw. Daarnaast wordt er gewerkt met milieuvriendelijke, snel afbreekbare producten.