Het komt steeds vaker voor dat bedrijven in de finance sector genoodzaakt zijn om gebruik te maken van finance recruitment. Er heerst momenteel namelijk een groot probleem in deze sector. Veel oudere medewerkers gaan binnenkort met pensioen, en de aanwas van nieuwe werkkrachten is ietwat beperkt. Dus hoe zorgt u er als ondernemer voor dat u de juiste kennis en ervaring aantrekt voor uw bedrijf? Scope Finance treedt graag op als verbinder tussen u als werkgever en geschikte kandidaten. Tijdens het finance recruitment proces wordt zowel de opdrachtgever als de kandidaat van A tot Z begeleid. Dat begint bij een intakegesprek waarbij wordt getoetst of de kandidaat qua ervaring, kennis en persoonlijkheid past bij uw bedrijf. Het traject eindigt met een evaluatie. Of eigenlijk eindigt het nooit, want het evalueren van het proces is natuurlijk nooit helemaal af.

Hoe u finance recruitment inzet als lange termijn oplossing

Arbeidsbemiddeling door ScopeFinance wordt door sommige bedrijven gezien als een noodoplossing om een groot probleem op te lossen. U heeft zo snel mogelijk iemand nodig. Uw voorkeur gaat uit naar iemand die u direct volledig in kunt zetten. Een dergelijke ‘plug & play’ functie is vaak een kortetermijnoplossing. U heeft een heel specifiek profiel opgesteld, want de kandidaat moet direct met alle systemen, protocollen en processen overweg kunnen. Daardoor duurt het wervingstraject natuurlijk langer, en bovendien betaalt u meer voor een kandidaat met zoveel ervaring. Denk in plaats daarvan eens op de lange termijn. Een kandidaat die wil, die actief meedenkt, de juiste financiële achtergrond heeft, en zich binnen uw organisatie verder kan en wil ontwikkelen. Dat zijn precies de kandidaten die Scope Finance in het vizier heeft. Informeer gewoon eens naar de mogelijkheden!

Ervaren personeel nodig? Dit finance recruitment bureau doet graag een duit in het zakje

Wat zijn uw doelen voor het inschakelen van finance recruitment? Waarschijnlijk zoekt u naar een ervaren finance medewerkers die binnen korte tijd alles weet over het reilen en zeilen binnen uw organisatie. Het liefst zelfs iemand die uw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen. Maar waar vindt u die? De vijver om in te vissen naar goede kandidaten is in de financiële wereld niet bijster groot, maar langs de oever gooien wel veel opdrachtgevers hun hengel uit! Schakel daarom Scope Finance in voor finance recruitment. Dankzij een groot netwerk biedt dit bureau u nieuwe kanalen, vijvers, waar u wellicht nog niet aan gedacht heeft. Maak anders eens een kennismakingsafspraak en kom erachter hoe deze expert u de helpt bij het vinden van de juiste kandidaten voor uw organisatie!