Elektrische auto’s worden steeds meer gezien op de Nederlandse wegen. Steeds meer mensen profiteren van het gemak van het opladen van de auto en het gunstige effect voor het milieu. Met de groei van het aantal elektrische auto’s zijn er ook steeds meer publieke laadpunten. Toch zijn er nog niet genoeg laadpalen voor het groeiende aantal elektrische auto’s. Gelukkig heeft u de mogelijkheid om als particulier laadpalen te laten plaatsen. De kosten van het plaatsen van zo’n laadpaal worden steeds lager. Vraag ernaar bij de specialist.

Laat een publieke laadpalen plaatsen door de specialist

De kosten voor een zakelijke laadpaal blijven beperkt wanneer u deze laat plaatsen door een specialist van Charge Pro. De milieuvriendelijke publieke laadpunten van deze expert garanderen een handig oplaadpunt voor uw elektrische auto dat het altijd doet. Ook een voordeel: wanneer u ervoor kiest uw eigen laadpalen te laten plaatsen, is er altijd een in de buurt en is er altijd een beschikbaar. Het is heel vervelend als u geen vrije laadpaal kunt vinden wanneer u uw elektrische auto wilt opladen. Maar met Charge Pro is dit verleden tijd!

Kies voor het milieu door laadpalen voor elektrische auto’s te laten plaatsen

Het rijden van een elektrische auto is een goede keuze voor het milieu. De elektriciteit waarmee deze auto’s worden aangedreven, is steeds vaker groene stroom en de kosten voor als u een laadpaal wilt laten plaatsen worden steeds lager. Sowieso is elektriciteit een milieuvriendelijkere energiebron dan fossiele brandstoffen. Ook kan elektriciteit niet opraken, wat wel het geval is bij fossiele brandstoffen als benzine. Profiteer ook van de voordelen van elektrisch rijden. Elektrisch rijden biedt voordelen voor zowel zakelijke rijders als particulieren. Tot nu toe worden elektrische auto’s vaak geleased, maar er zijn ook steeds meer particulieren die elektrisch rijden, mede doordat er steeds meer publieke laadpunten komen. Profiteer ook van de steeds lagere prijs van elektrische auto’s en een New Motion laadpaal, waardoor elektrisch rijden ook voor u steeds aantrekkelijker wordt!