Olympios
Image default
Woning en Tuin

Robuust sier- en speelgazon met graszoden

Graszoden

Graszoden aanbrengen is een betere werkwijze om een fraai gazon te maken dan zelf zaaien. Daarnaast is ons gras van een kwaliteit die tot de beste behoort. Gekweekt onder optimale omstandigheden, maar tevens goedkoper en van een hogere kwaliteit dan een tuincentrum u biedt. En een ander groot voordeel is dat u direct een fraai gazon hebt liggen. We verkopen niet alleen graszoden voor een voordelige prijs, maar zorgen ook dat ze op locatie worden afgeleverd. Bereken zelf eenvoudig de kosten voor levering van uw zoden met de rekenmodule op onze site.

Robuust sier- en speelgazon met graszoden

Het leggen van graszoden heeft zoveel pluspunten ten opzichte van zelf gras zaaien, dat het wonderlijk lijkt waarom sommigen dat nog doen. Graszoden worden niet weggepikt door vogels, zijn vrij ongevoelig voor een teveel aan regenwater of het gebrek daaraan en onkruid krijgt er veel moeilijker grip op. U hebt gelijk een grasmat die uw hele tuin een beter aanzien geeft. Het zaad dat gebruikt wordt voor onze graszoden is er speciaal op geselecteerd om gras te kweken dat bestand is tegen intensief gebruik. Uw grasmat leggen met onze graszoden scheelt u bovendien werk en tijd.

Aan onze graszoden is veel aandacht besteed en bovendien snijden wij ze vers voor u. Terwijl de prijs bij ons lager is dan bij een tuincentrum.

Een prachtig groen gazon tegen lage kosten

Roodzwenk, Veldbeemd en Engels Raaigras zijn de sterke soorten gras die we inzetten voor het telen van onze graszoden. Onderhoud met aandacht voor details en een goede verhouding tussen deze soorten gras resulteren in gras van een ongeevenaarde kwaliteit. Misschien hebt u er nooit bij stilgestaan, maar de versheid van de graszoden die u gaat leggen is van belang. Mooie zoden snijden om ze vervolgens te laten verkommeren, dat doen we dus zeker niet! Bij Graszodenkopen.nl Graszoden krijgt u steevast verse zoden, want dat is een van de eigenschappen van de beste kwaliteit. Om verzekerd te zijn van een fraai grastapijt gaat u dus het beste naar Graszodenkopen.nl. Koop dus online op onze website uw graszoden en geniet supersnel van een mooi grastapijt.

Meer over dit artikel : bezoek de site