Voor een lekker potje tennissen is een goede belijning en goed onderhoud van tennisbanen onmisbaar. Voor een eerlijk spel moet de belijning duidelijk zijn. Dan moet u zeker gebruik maken van de diensten van een gespecialiseerd bedrijf. Het doet u goed eens te kijken naar de mogelijkheden die een gespecialiseerd bedrijf, Ton de Rooij Tennis, te bieden heeft. Naast het aanleggen van een tennisbaan kan men ook voor diverse soorten speelvelden, zoals een hockeyveld, de belijning verzorgen. Daarnaast kunnen zij u ook voorzien van een logo of bepaalde teksten op een veld. Zo personaliseert u gemakkelijk uw eigen sportveld.

Het aanleggen van uw buiten tennisbaan

Nieuwe tennisbanen voor thuis of op de tennisvereniging laten aanleggen is de expertise van de specialist. Zo’n specialist is Ton de Rooij Tennis. Zij hebben legio mogelijkheden voor het aanleggen van de buitenbanen. Zo zijn ze gespecialiseerd op het aanbrengen van coatings, al dan niet op waterdoorlatende ondergronden. Dit kan variëren van acrylcoating tot aan bijvoorbeeld het aanbrengen van meerdere millimeters kunststof. Tevens zorgt het bedrijf ook voor het onderhoud van uw tennisbanen. Dit geldt voor zowel de binnen- als buitenbanen. Zodoende is Ton de Rooij Tennis een gewaardeerde specialist op het gebied van de aanleg en het onderhoud van tennisbanen.

Het onderhoud van tennisbanen door de specialist

Een goed onderhoud aan tennisbanen is belangrijk voor jarenlang tennisplezier. Het aanleggen van een tennisbaan is een grote operatie die u niet om de paar jaar wilt laten uitvoeren. Door het gebruik van tennisbanen komt er bepaald vuil en balpluis vrij in de poriën van de baan. Dit zorgt voor afbraak van de tennisbaan, waardoor de levensduur gereduceerd wordt. Belangrijk is dan om deze tennisbanen goed te onderhouden. Dit laat u dan natuurlijk doen door een gespecialiseerd bedrijf genaamd Ton de Rooij Tennis. U kunt door hen een tennisbaan voor officiële toernooien aan laten leggen en zij kunnen deze ook onderhouden op deskundige wijze. Zo heeft u nog jarenlang tennisplezier!