Olympios
Image default
Marketing

Bereik meer met Google adverteren

Google adverteren is onderhand een begrip geworden in de wereld van online marketing. Maar weet u eigenlijk wel hoe het werkt? Deze marketingstrategie is gebaseerd op advertenties die in beeld verschijnen zodra aankomende klanten met de zoekmachine een zoekactie hebben uitgevoerd. Aan de hand van zoektermen die gebruikers invoeren worden toepasselijke promoties of aanbiedingen weergegeven van bedrijven of producten die van deze dienst gebruik makenU betaalt echter pas op het moment dat er op een dergelijke advertentie geklikt wordt. Deze manier van reclame maken zorgt ervoor dat uw bedrijf of product, indien dit gelinkt is aan een zoekterm, aan potentiële klanten onder de aandacht wordt gebracht. 

Google adverteren: eenvoudig, snel en gecontroleerd 

Een account aanmaken om met deze reclametactiek aan de slag te gaan is heel gemakkelijk en bovendien is het gratis. U betaalt immers alleen voor de klikken. De advertenties die vervolgens worden gegenereerd zijn gericht en specifiek en zijn gebonden aan diverse regels. Daarnaast bestaan er programma’s waarmee u bepaalde doelen kunt instellen zodat u precies kunt zien welke zoekwoorden, campagnes en advertenties voor u iets opleveren. Tevens kunt u voor uw account een maximum budget bepalen, waarbij u ook kunt aangeven hoeveel een klik maximaal mag kosten. U heeft dus zelf de controle over de invulling.  

Investeer in uw toekomst 

De huidige markt vraagt om een nieuwe aanpak en dit is precies wat u zoekt. Hier ligt een enorme kans. Een paar redenen om Google adverteren te overwegen: 

  • Meer dan 90% van de Nederlandse bevolking gebruikt Google om op internet te zoeken 

  • Deze zoekmachine heeft ook in het buitenland een groot bereik 

  • Via Google adverteren is makkelijk en heeft een hoog ROI 

  •  U behoudt zelf de controle over uw uitgaven 

Zorg ervoor dat u niet achter blijft en begin met adverteren!

Meer over dit artikel : bezoek de site