Oude Reimer is een professioneel bedrijf dat het productassortiment blijft innoveren. Zo streeft deze specialist ernaar om u nóg beter van dienst te zijn. Deze specialist is actief in veel verschillende industrieën, waardoor u terecht kunt voor uiteenlopende toepassingen. U profiteert hier van een totaalleverancier. Wilt u de productie binnen uw bedrijf in de medische industrie verbeteren of verstellen en zo efficiënt mogelijk inrichten? Dit kan met een van onze machines. Ook wordt er geleverd aan universiteiten, de vliegindustrie, apparatenbouw, metaalindustrie en de fijnmechanische industrie. Voor zowel het frezen van hardmetaal als slijp- en zaagmachines zit u bij dit ervaren bedrijf goed. Zij beschikken over meer dan 60 jaar ervaring waardoor ze u altijd voorzien van de beste producten.

Machines, gereedschappen en toebehoren om uw hardmetaal te frezen

Kies voor een bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in het produceren en leveren van metaal. Al sinds 1957 houdt Oude Reimer zich bezig met gereedschappen en machines voor de verspanende industrie. U vindt bij deze specialist afzuigsystemen, trillingsdempers en machines voor de draad- en kabelindustrie. Maar ook cilindische frezen, bolkopfrezen en hoekradiusfrezen vindt u hier. Zoekt u een machine voor het frezen van uw hardmetaal? Bekijk dan eens de mogelijkheden van deze specialist. U profiteert altijd van korte levertijden en een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Weet u nog niet precies wat u zoekt? Dan heeft u de mogelijkheid om u te laten adviseren door een van de ervaren medewerkers van Oude Reimer. Neem contact op met deze specialist in Hilversum.

Laat u adviseren over hardmetaal frezen

Wilt u persoonlijk advies ontvangen als u een machine voor hardmetaal frezen gaat aanschaffen? Dan gaat u naar een gespecialiseerd bedrijf zoals Oude Reimer. Al meer dan 60 jaar zijn zij actief in deze wereld. Zij weten dus gegarandeerd welke machine past bij uw situatie. Laat u daarom eerst adviseren door een van de gespecialiseerde adviseurs. Als u machines, gereedschappen en toebehoren bij deze specialist aanschaft krijgt u volledige ondersteuning voor en na de levering. Denk bijvoorbeeld aan het onderhoud van verschillende machines. Naast machines om hardmetaal te frezen, beschikken zij ook over afzuigsystemen, trillingsdempers en machines voor de draad- en kabelindustrie.